.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

VIVIX SHAKLEE : FUNGSI DAN MANFAATNYA LUAR BIASA!

Share:
Salam sejahtera semua pembaca blog BondaMiza. Bonda doakan moga semua yang membaca blog bonda diberikan kesihatan yang bertambah baik hendaknya, Asbab kita berikhtiar dengan vivix Shaklee.

Baiklah, bonda tahu, mesti ramai yang menunggu promosi vivix Shaklee. Promo Vivix Shaklee, boleh jadi 3-4 kali setahun, jika tak perlu tunggu promo pun, insyallah harga vivix sangat istimewa dan berbaloi, insyallah. vivix Shaklee


Tahu tak, ramai yang mesej bonda, bertanya  tentang vivix Shaklee. Pelbagai tujuan, ada yang untuk kesihatan biasa, ada juga yang melibatkan penyakit-penyakit kronik. Kebanyakkannya bermasalah buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, SLE dan juga masalah kanser.  Suka Bonda maklumkan awal-awal, Vivix Shaklee bukanlah ubat yang bertujuan merawat atau menyembuhkan penyakit. 


Jadi dalam entry kali ni, Bonda akan kongsikan semua info wajib tahu tentang vivix Shaklee  termasuklah Fungsi, manfaat dan juga harganya. 


APA ITU VIVIX® SHAKLEE Vivix Shaklee adalah dikategorikan sebagai 'minuman botani' yang lazat rasanya. Vivix mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Vivix Shaklee bukan ubatan ya.

No comments