.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

FAQ & KELEBIHAN JADI AHLI SHAKLEE

Memandangkan ramai yang bertanya saya bagaimana hendak menjadi ahli Shaklee, jadi dalam entry kali ini saya nak berkongsi dengan semua tentang bagaimana dan faedah / kelebihan menjadi ahli Shaklee. 
Ingin saya nak tekankan, pemilihan kumpulan adalah sangat penting.. Jika pilih salah kumpulan, berkemungkinan susah untuk mendapat bantuan dan tunjuk ajar daripada leader / mentor  yang telah berjaya... (Kalau nak berguru, mestilah cari guru yang terbaik) Percayalah, dengan menjadi ahli Shaklee, anda akan mendapat faedah lebih daripada yang anda jangkakan.      


FAQ TENTANG FAEDAH & KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE : 

Bagi memudahkan pemahaman anda, saya telah menyediakan FAQ (soalan & jawapan yang sering ditanya) oleh bakal ahli Shaklee mengenai faedah keahlian Shaklee ini.

SOALAN 1 : Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli/pengedar Shaklee? Nak mendaftar ahli Shaklee sangatlah mudah, anda ada pilihan untuk menjadi ahli iaitu :

Keahlian Shaklee Berbayar :
Anda perlu membayar sebanyak RM35.00 sahaja untuk keahlian setahun.

Keahlian Shaklee Percuma :
Untuk mendapat keahlian Shaklee percuma, anda boleh membuat pembelian bersamaan atau lebih 100 UV points dalam Satu Resit (pembelian dianggar dalam lingkungan RM400).

Nak mudah boleh saja hubungi saya (Miza) untuk mendaftar, atau gunakan Shaklee ID (963856) saya, Sharifah Salmiza Binti Syed Hamid  sebagai Sponsor. Sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk mendaftar anda tidak akan dikenakan kos pos.

SOALAN 2 : Perlu perbaharui keahlian setiap tahun?
Perlu. Pembaharuan keahlian adalah percuma sekiranya anda ada membuat belian apa jua produk shaklee dalam tempoh masa 3 bulan sebelum tarikh luput. Pembaharuan adalah untuk memastikan keaktifan keahlian. 
 

SOALAN 3 : Wajib ke membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu. 

Tapi kalau cuma makan sendiri, just share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain atau minimum purchase. Cuma gunakan produk, atau kongsi dengan kawan-kawan dan saudara-mara saja. Kalau mereka berminat, boleh beli dengan ID anda. Anda boleh beli pada harga AHLI. 
Produk Shaklee sangat sesuai untuk semua peringkat usia, seisi keluarga tak kira jantina. (Tiada bahan kimia terlarang, selamat & berkesan)
SOALAN 4 : Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
Anda perlukan ID sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. Anda boleh hubungi saya, pengedar sah Shaklee dengan nombor ID 963856 sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan saya dan team yang hebat dalam bisnes Shaklee.

SOALAN 5 : Apa kelebihan / faedah menjadi ahli Shaklee?
Bila sudah menjadi ahli. maka anda dapat enjoy belian pada harga ahli untuk seumur hidup dan menyertai dengan Team BondaMiza dan MFMS The most happening Shaklee team in Malaysia untuk bimbingan. Dengan mennyertai team kami, maka faedah lebih banyak yang akan anda dapat, yang mungkin tidak terdapat daripada mana-mana team lain.

@ Faedah ahli shaklee 1 :
Boleh membeli produk Shaklee pada HARGA AHLI berbanding harga retail. Penjimatan harga 20% berbanding harga retail untuk bukan ahli. 

@ Faedah ahli shaklee 2 :
Dapat BONUS TUNAI (Jualan) hasil pembelian/jualan setiap bulan 5%-21%. Makan sendiri pun boleh dapat bonus.:D .. Bagi yang serius nak berbisnes pula, bila anda mencapai tahap-tahap tertentu, anda juga layak mendapat Bonus-bonus lain (Percutian, Bonus Tunai Kereta) dan lain-lain insentif (kenaikan pangkat, kepimpinan, juga bonus Raya).. sebenarnya ada pelbagai lagi insentif, yang hanya dapat diterangkan setelah mendaftar ahli. Untuk maklumat lanjut boleh klik di sini


@ Faedah ahli shaklee 3 :
BERPELUANG membuat bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR (saya berani menjanjikan, bahawa kumpulan kami adalah terbaik, malahan bimbingan kepada ahli adalah berterusan) - dengan syarat anda juga mahu dibimbing sehingga berjaya.


@ Faedah ahli shaklee 4 :
ACCESS kepada SPECIAL GROUP kami untuk testimonial dan maklumat terperinci mengenai produk-produk Shaklee.


@ Faedah ahli shaklee 5 :
Anda yang register dengan saya, akan dimasukkan ke dalam sebuah secret group BondaShMiza & MFMS Millionaire di Facebook. Dalam group ini, setiap ahli kumpulan akan didedahkan dengan rahsia-rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Setiap hari akan ada tip dan info terkini untuk anda pelajari. Di sini juga, terdapat testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam Shaklee. 

@ Faedah ahli shaklee 6 :
Setiap ahli kumpulan akan dibantu dan dibimbing. Boleh kata, semua ahli kumpulan akan membantu untuk memastikan kejayaan ahli-ahli secara bersama.. Di situ, boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online. Di situ juga, ada perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini. 


@ Faedah ahli shaklee 7 : 
Group kita juga sangat menekankan amalan kerohanian / pendekatan dengan tuhan. Jika nak berjaya, kita perlu berubah dan mendekatkan diri dengan ALLAH. InsyaAllah. pastinya kita terpaksa menjadi berjaya dan kaya.

@ Faedah ahli shaklee 8 :
Kami tidak mengamalkan konsep 'head hunting', dengan kata mudah, anda perlu ada kaki itu dan ini. Kami tidak sama sekali memaksa orang untuk membuat pembelian. tetapi anda akan diajar dengan teknik jemput-jemput & panggil-panggil yang mana pelanggan yang sendiri akan mencari anda. Konsep menjual dari rumah ke rumah juga kami tidak galakkan.. 

@ Faedah ahli shaklee 9 : 
Keahlian dan perniagaan Shaklee adalah MLM yang menepati kehendak Syariah termasuk produknya yang dijual di Malaysia adalah berstatus Halal yang diiktiraf oleh badan Halal Malaysia.

Sebab itulah saya rasakan, senang buat business online ni. Moga dengan bantuan saya dan mentor-mentor / leader yang telah berjaya dan pakar dalam Team ini, akan memudahkan anda mencapai kejayaan yang diingini. 


KEKAYAAN & KEJAYAAN adalah PILIHAN ANDA! SEDIKIT TESTIMONI SAYA : 

Saya mula berkenalan dengan Shaklee pada Julai 2013 dari bonus hanya 2 angka, RM70++ pada bulan pertama, Saya mula mengenggam 4 angka pertama saya pada Oktober 2013. Kini saya mampu berbangga dengan pendapatan saya sekarang... kerana selain mendapat pendapatan sampingan yang sangat membantu dalam keperluan kewangan harian, saya juga dapat menjalinkan ukhwah bersama-sama rakan-rakan seperjuangan Shaklee. Dan yang paling penting, membantu lebih ramai lagi menambah pendapatan keluarga masing-masing, juga menjadi lebih sihat bahagia.

Tidak mustahil, Semuanya impian kita boleh dicapai! Apapun kejayaan mestilah bermula dengan usaha dan niat yang betul.. 


Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya. Dan apabila anda berada dalam group ini, bermulalah hidup anda di sekelilingi oleh mereka yang telah pun berjaya.


SELAMAT DATANG

Saya ucapkan Selamat Datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru... moga kita akan lebih sihat, berjaya & kaya dengan supplemen Shaklee!!


JOM KITA KAYA DAN BERJAYA DUNIA & AKHIRAT.. INSYALLAH.. :D 


Hubungi saya untuk pendaftaran & peluang menjana pendapatan!

'Be simply healthy'


#BondaMiza MagNificent & MFMS The Most Happening SHAKLEE Team In Malaysia

Sharifah Salmiza
"Founder Of BondaMiza Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
www.bondamiza.comANDA MENCARI BISNES YANG MODAL RENDAH DAN MUDAH? SIAPA BOLEH BUAT BISNES SHAKLEE?

Sesiapa saja bertaraf warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Berminat untuk mulakan perniagaan  Shaklee ? jom contact Miza

 

boleh hubungi bonda miza / whatsapp terus bonda di talian 
 

🌟7 SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM MFMS🌟

Nak tahu kenapa saya dan ramai yang lain pilih buat bisnes Shaklee bersama team MFMS?

✅ 1. Produk Shaklee TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN lebih 100 TAHUN.
    
✅ 2. Company Shaklee sangat STABIL & KUKUH sejak tahun 1956.
    
✅ 3. Produk Shaklee ada PERMINTAAN TINGGI di Malaysia, market luas dan mudah dipasarkan.
    
✅ 4. Bisnes Shaklee adalah bisnes NETWORK MARKETING PERTAMA DI DUNIA.
    
✅ 5. Bisnes Shaklee boleh DIWARISKAN kepada anak cucu kita.
    
✅ 6. Dalam Team MFMS dah ada ILMU & MENTOR yang betul dan PROVEN SUCCESS.
    
✅ 7. MODAL RENDAH & PULANGAN TINGGI.

Nak tahu lebih detail?
Jom tonton video bersama Masters Founder Team MFMS:-

http://bit.ly/WhyShakleeMFMS

Dah habis tonton?

Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=963856

BondaMiza Nazril
Team MFMS Empire
 
Sila klik link di bawah untuk Miza bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee


https://linktr.ee/bondamiza%20

No comments