.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

VIVIX SHAKLEE : PERLINDUNGAN ANTI OKSIDA

Share:
Assalamualaikum.. saya doakan semua pembaca blog bonda dalam keadaan sihat insyallah. VIVIX SHAKLEE
Perasan tak semakin hari semakin ramai rakyat Malaysia yang menjadi makin tidak sihat. Ini bukan masalah Malaysia je.. ini dah jadi masalah dunia!.. cuba tengok dalam family kita, seorang mesti ada yang sakit, betul tak?   VIVIX SHAKLEE

http://www.bondamiza.com/2016/12/vivix-shaklee-penawar-terbaik-tekanan.html


Setiap hari peningkatan kematian akibat kanser, strok, diabetes, darah tinggi makin menjadi-jadi.. dulu-dulu kita dengar, bila masuk usia 50-an baru mulai sakit. Sekarang ni budak kecil pun dah sakit.    VIVIX SHA
   VIVIX SHAK
LEE
http://www.bondamiza.com/2016/12/bagaimana-vivix-dan-resveratrol.html


Rakyat Malaysia pula, semakin hari semakin obes. Bila dah mulai meningkat berat badan, maka kita pun mula buka cawangan penyakit dalam badan.. penyakit 3 serangkai, yang paling glamer sekarang (darah tinggi, kencing manis & kanser)..
   VIVIX SHAKLEE

Kita semakin hari semakin terdedah dengan risiko penyakit ini. Badan kita terdedah dengan pelbagai bahan pengawet, pewarna tambahan dan lain lain bahan kimia yang terlarang.   VIVIX SHAKLEE

Strok pun boleh menyerang seawal usia 20an.. dulu orang lelaki ramai menghisap rokok, sekarang dah jadi trend, wanita pun menghisap rokok. Jadi risiko terkena angin ahmar dah makin meningkat tak kira jantina dan usia.    VIVIX SHAKLEE

http://www.bondamiza.com/2016/06/vivix-shaklee-bantu-perokok-tegar.html

APAKAH SUPLEMEN YANG SESUAI DI AMALKAN UNTUK MENINGKATKAN KESIHATAN ?

VIVIX SHAKLEE

* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.


Q: APA ITU VIVIX?


Vivix adalah sejenis cecair pekat berwarna merah seperti sirap yang terhasil daripada kandungan anggur muskadim dan tumbuh-tumbuhan lain. 


Di dalam Vivix terdapat ramuan yang dipanggil resveratrol yang bersifat anti oksida, anti inflamasi. Nak tahu cerita panjang? boleh klik pada video-video kat bawah ni.   VIVIX SHAKLEE











KANDUNGAN / BAHAN UTAMA DALAM VIVIX SHAKLEE

Sila ke link berikut untuk mengetahui manfaat utama Vivix Shaklee


Mekanisma VIVIX SHAKLEE, VIVIX BERTINDAK :
  • Mempertahankan DNA (defense )   VIVIX SHAKLEE
  • Memberikan tenaga DNA (energy)   VIVIX SHAKLEE
  • Memulihkan DNA (repair)   VIVIX SHAKLEE
  • Meningkatkan DNA (performance)   VIVIX SHAKLEE
Sila ke link ini mengetahui lebih info mengenai Vivix dan kajian telemere DNA manusia.
  
Q: APA ITU RESVERATROL?

Resveratrol ialah sejenis phenol semulajadi yang wujud di dalam tumbuhan anggur terutamanya jenis muskat dan anggur kulit merah serta Knotweed Jepun.   VIVIX SHAKLEE

Kajian saintifik menunjukkan resveratrol sangat memainkan peranan dalam memanjangkan usia kerana ia dapat melawan penuaan pada tahap sel. sila ke link ini untuk INFO mengenai manfaat vivix  VIVIX SHAKLEE
Q : SIAPA YANG MEMERLUKAN VIVIX SHAKLEE?

 Vivix juga adalah suplement yang sesuai untuk semua dewasa yang mementingkan kesihatan berpanjangan

Q : BAGAIMANAKAH VIVIX BERTINDAK MELAWAN PENYAKIT?

Vivix mampu tembusi hingga keperingkat sel DNA.   Vivix Shaklee 

Badan kita, terdiri dari berbillion2 sel yang membina tisu, kemudian membina otot dan organ. Begitu juga dengan darah, terbina dari berbillion sel darah merah, sel darah putih, dan sebagainya. Dikatakan sel dalam badan kita akan diganti lebih 300 billion sehari dan 200 juta setiap minit.  
Vivix Shaklee 



KLIK PADA GAMBAR DI ATAS UNTUK PERINCIAN LANJUT BAGAIMANAKAH VIVIX BERTINDAK KE ATAS MANUSIA

Sel sel yang rosak dan abnormal jika tidak dirawat dan dibaiki akan menyebabkan ia merebak dan menjadi semakin teruk. Inilah yang mengakibatkan penyakit penyakit kronik seperti pelbagai jenis kanser, kerosakan buah pinggang, jantung dan lain lain lagi.  Vivix Shaklee 


Q: BAGAIMANA VIVIX DAN RESVERATROL 

1. Meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin:   V

IVIX SHAKLEE
Rintangan insulin adalah satu daripada faktor penyumbang utama diabetes/kencing manis. Jika sensitiviti tubuh terhadap insulin dapat ditingkatkan, kita boleh mengawal paras gula dalam darah.

Apabila tubuh kita hilang sensitiviti terhadap insulin, tubuh akan mengeluarkan lebih banyak insulin untuk mengawal aras gula dalam darah. Jadi resveratrol pula mampu meningkatkan sensitiviti tubuh kita terhadap insulin oleh itu mengurangkan amaun insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula dalam darah.   VIVIX SHAKLEE



 
2. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri :   Vivix shaklee



2. Menggalakkan fungsi jantung yang sihat :   Vivix shaklee





Q : WAKTU SESUAI UNTUK AMBIL VIVIX?



Vivix sesuai diambil satu sudu teh setiap hari, sebaik-baiknya selepas makan (seperti sarapan/ makan tengahari). Goncang sebelum diminum. 1 botol Vivix tahan untuk pengambilan 30 kali.   VIVIX SHAKLEE



Q : BOLEH KE AMBIL VIVIX LEBIH 1 SUDU TEH SEHARI?



Boleh, namun hidangan yang dicadangkan adalah satu sudu teh setiap hari untuk kesan terbaik.   VIVIX SHAKLEE


Q : ADAKAH LANGKAH BERJAGA-JAGA DENGAN VIVIX?


Tiada sebarang interaksi yang diketahui antara Vivix atau mana-mana bahan-bahan kandungannya dengan sebarang makanan tambahan lain. Sebagai langkah berjaga-jaga, kami mengesyorkan individu yang berada di bawah pengawasan doktor atas sebab perubatan atau penyakit, atau yang mengambil ubat-ubatan preskripsi, terutamanya ubat mencairkan darah membincangkan penggunaan Vivix dengan doktor atau perunding kesihatan profesional.   VIVIX SHAKLEE

Q : PERLU KE SIMPAN VIVIX DALAM PETI SEJUK?


Penyimpanan dalam peti sejuk selepas pembukaan akan membantu untuk mengekalkan kesegaran optimum, warna, dan aktiviti polifenol maksimum dalam produk.   VIVIX SHAKLEE

KOLEKSI TESTIMONI PENGGUNA VIVIX : 

VIVIX MENJADIKAN KULIT LEBIH AWET MUDA


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.


Anda ingin mencuba, atau mahu hadiahkan  VIVIX SHAKLEE kepada mereka yang tersayang??


TAWARAN KEAHLIAN SHAKLEE :

Keahlian Shaklee percuma* BERNILAI RM35
* POS PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA (melalui Shaklee)
* Bonus TUNAI ahli
* PENJIMATAN AHLI sehingga RM300.00 untuk belian 2 botol

Bimbingan dan tunjuk ajar (panduan pemakanan dan panduan menjana pendapatan  melalui Shaklee)
* Jemputan ke Secret Group BondaMiza dan MFMS The Most Happening Shaklee Team In Malaysia

Ingin dapatkan VIVIX anda pada harga yang lebih jimat? 

Hubungi Bonda Miza Konsultan Vivix bertauliah anda, untuk info lanjut dan tempahan Vivix anda dengan segera ya.

INGIN MENCUBA SEBOTOL ATAU DUA ATAU LEBIH ? 

ATAU INGIN HADIAHKAN VIVIX KEPADA YANG TERSAYANG? 

HUBUNGI SAYA, BONDA MIZA UNTUK KONSULTASI PERCUMA & PENJIMATAN BERBALOI!.

Ingin tahu lebih lanjut lagi mengenai vivix Shaklee ni, boleh terus contact bonda ye seperti number di bawah, insyallah bonda bantu permudahkan anda : 

Whatsapp : 012-5852034

Whatsapp : 012-5852034 

Whatsapp : 012-5852034

Anda ingin mendapatkan Vivix, jemput hubungi bondamiza untuk bantu anda lengkap dengan panduan pemakanan dan aturan supplemen terbaik anda.


‘Be simply healthy’
Master To be Bonda Miza

Whatsapp / Telegram/ sms/call : 012 585 2034

Dibawah Miza kongsikan beberapa Manfaat Vivix, Panduan Pengambilan Vivix dan Testimoni Pengguna Vivix Shaklee.

MANFAAT VIVIX SHAKLEE & 13 FAKTA YANG ANDA PERLU TAHU TENTANG VIVIX 




2 comments:

  1. vivix ni memang mantap, saya mesti cuba

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, tak sangka vivix ni memang banyak manfaatnya

    ReplyDelete