PROJEK KURUS ! EBOOK PERCUMA PART 1

Assalamualaikum semua pembaca Blog Bonda Miza

Telah lama saya menanti detik ini, akhirnya projek ebook baru Now EveryOne Can Kurus telah pun selamat dilancarkan hari ini. Alhamdulillah..

 


PROJEK KURUS! KONGSI PENGALAMAN SENDIRI : 

Saya sendiri alami masalah yang sama. Sebenarnya, masalah lelaki atau wanita hampir sama. Selepas saya melahirkan anak pertama Rania, badan saya ni naik bagai dipam dah nampak macam belon la pulak..

 

Awal perkahwinan 2008, berat saya bermula dari berat 63, selepas bersalin badan saya naik sehingga 84 kilogram.. 
saya tunjukkan baju raya tahun 2011 sahaja lah yea.. kekek, picture pakai baju tu, malu la pulak, gedebab sangat.
Nampak tak betapa besarnya saya?.. saiz badan sahaja lebih kurang 2 keping saiz jubin, 2 kaki lebar.. mak ai.. kenapa lah masa itu saya buat-buat relax sahaja... memalukan betul lah...

Setelah beberapa lama, bertahun-tahun, masih juga tak insaf.. haih.. belum dapat hidayah untuk turunkan berat badan sehinggalah hujung tahun 2011. Masa itu nekad nak kurus. 

Saya berhabis beribu-ribu ringgit, macam-macam jenama dan pusat pelangsingan saya pergi.. congak-congak ada dekat RM7k saya berhabis.. huih, banyak tu.. alhamdulillah, turun 11kilo.. 

tetapi lepas itu, saya mengandungkan anak ke 2, Ruzain Aliff. Maka bermula semula, episod badan bam bam lagi.. pertengahan 2012.



bam bam tak sudah-sudah.. tapi masa ini badan dah mulai menurun, disebabkan penyusuan badan dan diet..
Oleh yang demikian, nekad nak kurus, maka saiz baju mulai mengecil :D.. selang beberapa bulan perlu buat baju baharu.

PROJEK KURUS! EPISOD BERMULA :

Kumpulan kami ditubuhkan pada tahun lalu, semuanya hanya bermula dengan group diet, ramai sangat yang 'join'.. saya salah seorang anggota kumpulan diet ini.

Ramai yang berjaya turunkan berat badan selepas mendapat tip dan nasihat dari jurulatih (mentor) yang betul. Ramai yang berjaya dalam 100 hari!

ini testimoni saya.. :D.. dari bulat hinggalah kurus sikit :D.. Alhamdulillah..
Ini adalah bukti-bukti (macam detektif le pulak) kekeke.. ini adalah gambar-gambar saiz baju saya dah mula menunjukkan pengecilan.. (baju lama dah simpan)..

Banyak pakaian saya yang dah saya sedekahkan pada orang. Hanya tinggal beberapa helai sahaja untuk kenangan..

ini saiz terbaharu saya..
gambar hari raya tahun 2014 yang lalu.. dengan saiz baru.. Rania pun dan comel.. kakakaka

PROJEK KURUS! HASILNYA : 


masih lagi dalam progress untuk mencapai berat idaman dalam  tempoh 100 hari.. Insyallah..

PROJEK KURUS! APA ITU EBOOK NOW EVERYONE CAN KURUS?

Ebook Now Everybody Can Kurus disediakan dengan hasrat murni untuk membantu ramai dikalangan kita terutamanya rakyat Malaysia yang mempunyai masalah berat berlebihan dan penyakit kronik. (boleh baca di sini, artikel rasmi akhbar, 8.5 juta rakyat Malaysia GEMUK!)


Idea ini tercetus selepas ramai diantara kita yang punya berat badan berlebihan tetapi tak tahu bagaimana nak kurangkannya.





Ebook ini telah dibaca oleh lebih 1000 orang dalam tempoh 2 hari pelancarannya..


Komen mereka, Ebook ini benar-benar memberi INSPIRASI.. Alhamdulillah



Percayalah, sekali anda terbaca ebook ini. Anda tak boleh berhenti membacanya.


Di dalam ebook ini, kami kongsikan FORMULA MUDAH M.E.S.T.I KURUS!! yang pastinya anda tidak jangka ilmu didalamnya sangat banyak, 

Sebenarnya anda semua boleh kurus jika anda follow dengan betul, LAKUKAN PERKARA YANG BETUL PADA WAKTU YANG TEPAT, insyallah anda dan kita semua boleh berjaya.

JANGAN BERMALAS-MALASAN lagi.. 

Moga kita akan berjaya mencapai berat ideal dan sihat insyallah.


PROJEK KURUS! BAGAIMANA NAK DAPATKAN EBOOK INI YEA?

Ada 2 cara untuk anda nak dapatkan Ebook ini.

1. BELI : RM10.00

Anda boleh bank in RM10 ke akaun saya :
CIMB : 7021402695
Sharifah Salmiza Binti Syed Hamid
email: sh.salmiza@gmail.com
Selepas Anda Bank In RM10.00, saya akan berikan file dan link untuk anda download.

ATAU



2. DAPAT PERCUMA :



Caranya nak dapatkan secara percuma, anda WAJIB CLICK BUTTON SHARE di atas atau di bawah entry ini. (Ianya AMANAH untuk anda).. saya tak nampak anda tidak SHARE, tetapi jangan lupa ALLAH nampak..

~~~~~~~~~~~~~~
Selepas anda 'SHARE', Sila download ebook ini di :




PROJEK KURUS ! OPPS!! SAYA BERI PERCUMA JER! :D

Ebook ini sebenarnya saya nak caj RM10.00 tetapi saya rasanya baiklah saya berikan secara percuma. 

kenapa percuma? sebab saya rasa terpanggil nak berkongsi, kerana ramai orang Malaysia gemuk. Saya faham perasaan orang gemuk, sebab dahulu saya pun pernah gemuk.



Ramai yang nak kurus, tapi tak tahu caranya. Lagipun, ilmu Allah ini hanya dipinjamkan kepada saya dan rakan-rakan. Apa salahnya saya kongsikan dengan anda pula kan?. 

Sejujur seikhlas hati, saya juga rakan-rakan lain tidak ada budget yang besar untuk mempromosikan ebook ini kepada ramai orang. Jadi, sebab itulah anda perlu bantu saya untuk menyebarkan kepada ahli keluarga dan kenalan anda. 



Sila click Button 'SHARE' di atas dan diruangan bawah entry ini.



Doa saya, apa yang dikongsi hari ni akan menjadi manfaat buat semua yang membacanya. Moga ini akan menjadi sumber amalan saya untuk di bawa Ke Sana nanti.. Insyallah.. 

Selamat menjelajah :D.. jemput baca yea .. 


Semoga ia memberi manfaat kepada rakan rakan anda yang lain. 





Be Simply Healthy ~ 
Bonda Miza


Projek Now Everybody / Everyone Can Kurus.. insyallah doakan kejayaan kita semua.. Aaminn




0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU