Set Bersalin & Menyusu, 'Bonus' untuk langsing dan cantik


Salam semua, 
Hari ni saya nak share suplimen Favourite saya dan anak-anak :p, Combo SET Hamil, Bersalin dan Menyusu Shaklee untuk Ibu-ibu macam kita.. sebab ramai bertanya, jadi lagi mudah buat macam ini.. heheh.. buat iklan pulak :p

Badan SIHAT, SUSU BANYAK, KULIT CANTIK & LANGSING, ANAK SETUJU, SUAMI pun HAPPY :D.. Yeahh :).. bukan saja-saja nak promote, tetapi memang real.. terbaik pulak tu :D



Perincian khasiat dan manfaat setiap vitamin sila rujuk di sini : vitamin untuk kehamilan , bersalin dan menyusu Shaklee

meh baca sikit testimoni customer ni :D .. seronok betui dapat bantu ibu-ibu macam kita semua, kan? kan? .. :D

Jika nak tahu lanjut tentang penyusuan dan manfaatnya kepada ibu dan anak, boleh baca entry saya yang lalu di sini :D : Ajaibnya susu ibu dan manfaatnya sepanjang hayat.

Semoga Allah merahmati kita semua.


Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat dan berguna untuk semua, silalah 'like' atau 'share' entry ini dengan semua yea. :D

Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB pun, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan kan biar berjuta-juta :P
jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. amin 


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

Hubungi saya untuk:

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
&

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


“Creating Healthy Families…”  


....salmiza....




0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU