Hadiah oh hadiah!

Suka sangat saya nak kongsi satu idea, mungkin tak ramai yang buat..selalunya hadiah untuk harijadi atau anniversary atau apa-apa saja hari istimewa, kebanyakkan kita akan hadiah wangian, jam tangan, beg dan macam-macam lagi.. sampai dah tak tau nak pikir, nak kasi apa sebagai hadiah.. jadi apa kata kali ni kita ubah sikit hadiah kita dari kebiasaan.. kan best? :D

SUPRISE!!! hadiahkan vitamin pula kepada yang tersayang... dah tentu kita nak orang tersayang sihat, kan kita pun happy!! :D





SUPRISE!!!!
Kesihatan kan adalah kekayaan... :D .. sekarang musim kenduri, boleh juga dibuat hadiah perkahwinan atau hantaran.. :)

Thanks for reading :)

“Creating Healthy Families…”  

 
....salmiza....


jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. amin 


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

Hubungi saya untuk:

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!










0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA