.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

MANFAAT UTAMA VIVIX SHAKLEE

Share:
MANFAAT UTAMA VIVIX SHAKLEE
 • Melawan Penuan Selular
 • Perlindungan Antioksidan
 • Melindungi dan Memperbaiki Selular DNA
 • Melambatkan Pembentukan Protein AGE
 • Meningkatkan Tenaga Sel
 • Mengawalselia Genetik
 • Menggalakkan Biogenesis Mitokondria
 • Meningkatkan Sistem Imunisasi Tubuh
 • Menyokong Kesihatan Kardiovaskular (Jantung)
 • Menyokong Kesihatan Sendi
 • Menyokong Kesihatan Otak
 • Menggalakkan Kesihatan Tubuh Secara Menyeluruh


  4 MEKANISMA PENUAAN TAHAP SELULAR

  1. KEROSAKAN DNA

  * Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan panjang umur.

  * Ramuan Vivix® melindungi dan memperbaiki selular DNA


  2. PENGAWALAN GENETIK

  * Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap selular.

  * Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix® mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular

  3. PENGELUARAN TENAGA OLEH SEL-SEL KIAN MEROSOT

  Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel.

  * Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.

  * Ramuan Vivix® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mithochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

  4. PENIMBUNAN PROTIEN AGE

  * Penimbuhan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

  Ramuan Vivix® adalah 10X lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukkan protin AGE


  RAMUAN SEMULAJADI VIVIX SHAKLEE
  Vivix diperbuat daripada 4 bahan utama yang terpilih. Ianya merupakan ekstrak / pati pekat yang sangat berharga. 

  1. Muscadine Grape / Anggur Muscadine

  * Anggur hebat ini adalah satu-satunya anggur di alam semulajadi yang mempunyai lebih satu kromosom, yang mana ahli sains percaya mengukuhkan profil polyphenolnya dan berpotensi untuk memanfaatkan kesihatan. Ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak dijumpai didalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti-virus dan anti-bakteria. 

  * Selepas dilakukan kajiselidik tambahan,jenis anggur hebat yang paling mustajab ini dikenal pasti. Seterusnya kumpulan ini, bersama dengan ahli sains dari University Georgia, membangunkan satu proses ekstraksi sejuk dan lembut untuk menjamin satu ekstrak yang bermutu tinggi dengan aktiviti biologi tertinggi seperti yang ditunjukkan dalam beberapa siri ujian makmal untuk anti-penuaan. Untuk mencipta profil polyphenol yang kuat didalam Vivix'', abli solos menggabungkan resveratrol yang lampautulen dengan ekstrak dari anggur hebat ini, Elderberry Eropah dan Karet ungu. Campuran inilah yang bertanggung jawab dalam banyak tindakan unik anti-penuaan sellular

  2. Purple Carrot / Lobak Ungu

  * Ianya adalah sumber terbaik vitamin A, dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins, dan sesquiterpenes.

  * Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. Anthocyanins adalah bertanggungjawab pada warna merah menyala, biru dan ungu pada buah dan sayuran. Berry mengandungi banyak anthocyanins, terutama sekali bluberry, yang mengandungi aktiviti antioksidan yang teramat tinggi.


  * Anthocyanins adalah antioksidan utama didalam karet yang berwarna ungu-kuning dan ungu-oren, dan karet ungu-kuning mengandungi kapasiti antioksidan tertinggi, diikuti oleh karet ungu-oren. Asid klorogenik adalah antioksidan paling banyak didalam semua jenis karet. Asid klorogenik ini dipercayai bertanggungjawab mengurangkan diabetes yang dikaitkan dengan pengambilan kopi.

  Sejak kebelakangan ini, kajian telah menunjukkan anthocyanins mempamerkan banyak aktiviti biologi, termasuk antioksidan, anti-radang, anti-mikrobial dan anti-carcinogen. Tambahan pula, is juga mempamerkan kesan pada saluran darah, platelet dan lipoprotin yang berkebolehan mengurangkan risiko penyakit koronari jantung.


  3. Elderberry (Sambucus Nigra)

  * Satu daripada manafaat Elderberry adalah keberkesanannya dalam mengubati simptom flu, terutama sekali influenza B. Berry mengandungi flavonoids, yang mempunyai ciri antioksidan yang kuat, dengan yang demikian mengukuhkan sistem immun melawan jangkitan virus dan bakteria. Pada masa yang sama, Elderberry adalah sangat kaya dengan sebatian yang dikenali sebagai anthocyanin, yang memberi kesan anti-radang. la juga dapat mengurangkan simptom seperti sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selsema atau influenza.

  * Walau bagaimanapun, Elderberry tidak hanya kaya dengan antioxidant, tetapi juga vitamin A, B and C dan nutrien seperti asid, amino acids, carotenoid, tannin dan rutin. Sernua ini adalah manafaat kesihatan yang didapati dari Elderberry. Selain dari menguatkan sistem immun, untuk melawan jangkitan virus dan flu, elderberry dan ekstraknya juga berkesan terhadap keadaan seperti flu, jangkitan yeast, astma, batuk, sesak hidung dan dada dan diabetes.

  la juga dapat merendahkan tahap kolesterol dan juga menghalang oksidasi kolesterol LDL. Oksidasi LDL dianggap sebagai satu penyebab penting penyakit kardiovaskular.

  * Kesimpulannya, elderberry mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk, strok dan serangan sakit jantung. Seterusnya lagi manafaat penting dari elderberry adalah pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

  4. Polygonum Cuspidatum

  * Polygonum Cuspidatum (juga dikenali sebagai Knotweed jepun) adalah tumbuhan perenial yang besar berasal dari Asia, yang juga banyak ditemui di Amerika Utara dan Erpoah. Knotweed Jepun adalah sumber komersial Resveratrol, yang juga terdapat dalam ekstrak kulit anggur merah dan juga biji anggur merah.

  * Polygonum Cuspidatum mempunyai banyak manafaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol dan banyak jenis perubatan tradisional Cina. Ahli sains telah banyak melakukan ujian makmal keatas haiwan untuk menentukan manafaat kesihatan resveratrol.


  Apa yang menariknya, Vivix Shaklee sangat – sangat digalakkan diambil oleh  mereka yang mengalami dan menghidap penyakit – penyakit seperti:
  KESIMPULAN : MANFAAT KHASIAT VIVIX
  Kesimpulan dari ujian ini menunjukkan resveratrol membantu inelambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.

  * Supplemen resveratrol mungkin jawapan untuk memanjangkan usia kita. Ujian sebenar untuk supplemen anti-penuaan ini adalah masa. Dimasa akan datang usia purata adalah didalam Iingkungan 120 tahun, mereka yang mengambil supplemen Resveratrol akan berterima kasih untuk satu lagi terobosan santifik yang penting ini.

    
  Nota:

  Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnos atau menyembuhkan apa jua penyakit.

  Vivix Shaklee adalah untuk anda seisi keluarga. Dapatkan vivix untuk ibubapa tersayang juga untuk diri sendiri sebagai hadiah agar lebih sihat di masa hadapan. 

  TESTIMONI VIVIX SHAKLEE UNTUK PENYAKIT KRONIK : STROK, DARAH TINGGI, DIABETES, LUPUS SLE, KANSER, NYANYUK (ALZHEIMER) 
  Anda ingin mencuba, atau mahu hadiahkan  VIVIX SHAKLEE kepada mereka yang tersayang??

  http://www.bondamiza.com/2013/11/1001-khasiat-penawar-mujarab-dan-anti.html

  BELI 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE:  

  • PERCUMA KEAHLIAN SEUMUR HIDUP BERNILAI RM69.00
  • DAPAT SEMULA BONUS TUNAI DARIPADA SHAKLEE BERNILAI RM34
  • PENJIMATAN HAMPIR RM300.00 KESELURUHAN
  TAWARAN KEAHLIAN SHAKLEE :
  Melalui keahlian anda layak :
  Keahlian Shaklee seumur hidup percuma* (untuk pembelian minima 200uv keatas sahaja) 
  * Bonus TUNAI ahli
  * Pembelian pada harga ahli yang lebih jimat 

  Bimbingan dan tunjuk ajar (bisnes shaklee)
  * Jemputan ke Secret Group BondaMiza dan MFMS The Most Happening Shaklee Team In Malaysia     Dengan setiap pembelian  VIVIX SHAKLEE anda layak mendapat


   1) FREE SHAKLEE MEMBERSHIP (Worth RM69) & BONUS TUNAI BALIK (dengan belian minima (2 botol Vivix) 

  2) FREE POSTAGE (dalam Malaysia sahaja) MEMBERSHIP BONUS & PENJIMATAN HARGA

  Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

  Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
  Hubungi saya untuk:
  FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
  &
  BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


  feel free to share dengan semua.

  Moga bermanfaat.

  'Be simply healthy'
  Master To be Bonda Miza
 • I MEROKOK
 • VIVIX SHAKLEE UNTUK PESAKIT SLE
 • VIVIX UNTUK KESIHATAN WARGA EMAS / IBUBAPA TERSAYANG
 • VIVIX BANTU MENCEGAH NYANYUK
 • VIDEO KHASIAT & TESTIMONI VIVIX SHAKLEE
 • Penting pengambilan OMEGA semasa hamil
 • Penting pengambilan VItalea Iron Formula (Tingkatkan HB Darah)
 • Penting pengambilan Vitamin C 
 • Kebaikan Garlic Complex untuk melawan jangkitan semasa hamil
 • Kenali punca bersalin Cser Part 1
 • Kenali punca bersalin Cser Part 2
 • Persediaan bersalin Ceasearan
 • Jemput baca penjagaan selepas bersalin / berpantang selepas caesarean di sini
 • Jemput baca penjagaan selepas bersalin / berpantang secara tradisional di sini
 • Tempahan Barut Bengkung Ibu Bersalin di sini
 • Jemput baca Manfaat Susu Ibu di sini
 • Jemput baca khasiat ESP untuk penyusuan ibu di sini
 • Jemput baca kaedah penyimpanan susu ibu di sini  
 • Dapatkan info set bersalin terbaik di sini
 • Tip atasi bengkak susu di sini
 • Tip meningkatkan kesuburan suami isteri di sini
 • Dapatkan maklumat kelebihan menjadi ahli Shaklee di sini
 • No comments