AWET MUDA & BERTENAGA DENGAN VIVIX

Orang sekarang cepat nampak matang daripada usia sebenar. Kalau dilihat semula kenapa orang dulu-dulu nampak lebih mudah berseri.. jawapannya adalah PEMAKANAN. 

Sekarang kalau tak jaga makan, main hentam makan sahaja, pastinya banyak mudarat berbanding sihat. Jadi bagaimana nak kembalikan kesihatan dan keremajaan diri? 

Bagaimana hendak pastikan diri detox dan membuang segala toksik dalam badan kita? jawapannya adalah Vivix.

KENAPA VIVIX? 

Vivix tinggi ANTIOKSIDA iaitu 10 kali Resveratrol yang berpotensi memperbaiki kesihatan. Ujian Makmal menunjukkan resveratrol melawan penuaan sel.


Satu sudu teh Vivix mengandungi resveratrol bersamaan 100 gelas wain merah.


JOM LIHAT TESTIMONI AWET MUDA DENGAN SHAKLEE


Vivix meremajakan mereka yang meminumnya secara konsisten. Tak mengira jantina semua punyai peluang untuk jadi sihat dan bertenaga bonus AWET MUDA!


DR ANDREW DAN VIVIX

Seorang Master yang komited dengan kesihatan serta mempunyai Ph.D dalam nutrisi. Beliau mengamalkan vivix setengah botol sehari. Lihat wajahnya masih seperti seorang remaja walaupun sudah berumur 40an..
Beliau umur 60an. Pengamal supplement SHAKLEE tegar sejak 20 tahun. Dan kegemaran beliau adalah VIVIX.
19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.


Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee
Ini pula testimoni Puan Sharifah yang berusia 40 tahun, yang bagaikan muda remaja. Paling memeranjatkan adalah ibunya yang berusia 64 tahun itu kelihatan seperti 40 tahun sahaja!

Master Haji Roslan dan Isteri, sudah lebih 20 tahun mengamalkan Vivix, lihatlah hasilnya
YAKIN DENGAN SHAKLEE

Jangan bimbang, Shaklee telah menerbit lebih 2500 kajian terhadap bahan-bahan yang digunakan dalam vivix. 

4 bahan utama Vivix
BERMINAT menCUBA VIVIX?
Cubalah Vivix Shaklee hari ini. Manusia merancang, Allah jua yang menentukan..


BELI 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE: 
  • PERCUMA KEAHLIAN SHAKLEE BERNILAI RM70.00
  • PERCUMA POS KE SELURUH MALAYSIA
  • DAPAT SEMULA BONUS TUNAI DARIPADA SHAKLEE BERNILAI (RM34 untuk 2 botol) & (RM241 Bonus belian 6 botol, percuma 1)
  • PENJIMATAN HAMPIR RM300.00 & RM700 KESELURUHAN

Feel free to share 

Be Simply Healthy
Bonda Miza Nazril
Hp : 012 585 2034
Konsultan kesihatan anda..

#vivix
#worldbestantiaging
#FeelAndLook25yrsYounger
#Resveraterol #telemores #RepairDNA
  
INFO LANJUT VIVIX SHAKLEE UNTUK PENYAKIT KRONIK : 

KLIK PADA NAMA PENYAKIT DI BAWAH UNTUK KE LINK SETERUSNYA
PELBAGAI KANSER, LUPUS SLE,
NYANYUK (ALZHEIMER),  BERHENTI MEROKOK,
 

 Hubungi bonda miza di talian 012 585 2034


FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE

&

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
MENARIK DIBACA: 
Hubungi bonda miza di talian 012 585 2034 untuk tempahan VIVIX SHAKLEE anda





0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA