.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

AWET MUDA & BERTENAGA DENGAN VIVIX

Share:
Orang sekarang cepat nampak matang daripada usia sebenar. Kalau dilihat semula kenapa orang dulu-dulu nampak lebih mudah berseri.. jawapannya adalah PEMAKANAN. 

Sekarang kalau tak jaga makan, main hentam makan sahaja, pastinya banyak mudarat berbanding sihat. Jadi bagaimana nak kembalikan kesihatan dan keremajaan diri? 

Bagaimana hendak pastikan diri detox dan membuang segala toksik dalam badan kita? jawapannya adalah Vivix.

KENAPA VIVIX? 


Vivix tinggi ANTIOKSIDA iaitu 10 kali Resveratrol yang berpotensi memperbaiki kesihatan. Ujian Makmal menunjukkan resveratrol melawan penuaan sel.


Satu sudu teh Vivix mengandungi resveratrol bersamaan 100 gelas wain merah.


JOM LIHAT TESTIMONI AWET MUDA DENGAN SHAKLEE



Vivix meremajakan mereka yang meminumnya secara konsisten. Tak mengira jantina semua punyai peluang untuk jadi sihat dan bertenaga bonus AWET MUDA!


DR ANDREW DAN VIVIX

Seorang Master yang komited dengan kesihatan serta mempunyai Ph.D dalam nutrisi. Beliau mengamalkan vivix setengah botol sehari. Lihat wajahnya masih seperti seorang remaja walaupun sudah berumur 40an..
Beliau umur 60an. Pengamal supplement SHAKLEE tegar sejak 20 tahun. Dan kegemaran beliau adalah VIVIX.
19 tahun yang lalu umur 30an rasa cam 50an..dah jadi pengamal shaklee umur 50an badan rasa ringan je macam 30an dan bebas dari sebarang penyakit setakat ni hatta penyakit keturunan.

Alhamdulillah…sy bersyukur kerana guna produk dengan kefahaman yang jelas menyebabkan saya jd pengguna berdisiplin selama 19 tahun.


Sekadar berkongsi aging gracefully with Shaklee, sekiranya ini suatu yang baik dan memberi manfaat pada yang lain…pada sy amat bersyukur dipertemukan dengan Shaklee
Ini pula testimoni Puan Sharifah yang berusia 40 tahun, yang bagaikan muda remaja. Paling memeranjatkan adalah ibunya yang berusia 64 tahun itu kelihatan seperti 40 tahun sahaja!

Master Haji Roslan dan Isteri, sudah lebih 20 tahun mengamalkan Vivix, lihatlah hasilnya
YAKIN DENGAN SHAKLEE

Jangan bimbang, Shaklee telah menerbit lebih 2500 kajian terhadap bahan-bahan yang digunakan dalam vivix. 

4 bahan utama Vivix
BERMINAT menCUBA VIVIX?
Cubalah Vivix Shaklee hari ini. Manusia merancang, Allah jua yang menentukan..
Pengambilan vivix secara konsisten seperti disyorkan (5ml) setiap hari dapat membantu :
  • Melancarkan perjalanan darah dan tekanan darah yang lebih baik 
  • Menstabilkan paras gula yang lebih sihat
  • Merendahkan kolestrol
  • Menjaga kesihatan mata
  • Menjaga kesihatan minda 
  • Mengurangkan risiko mendapat penyakit kronik
  • Mempercepat memulihan & mempertahankan sel sihat
  • Melambatkan penuaan & menganjalkan kulit  
Harga Jualan Vivix untuk bukan ahli adalah RM485 sebotol atau RM950.00 untuk 2 botol.  Tapi bagi tahun 2019 ni, Shaklee banyak baik hati, siap ada ekstra less untuk new member, banyak pula lagi free gift dan bonus tunai.
Jimat & Berbaloi, 
beli 2 Botol Vivix : anda layak
  • PERCUMA KEAHLIAN Shaklee bernilai RM65.00
  • PENJIMATAN 10% tambahan (sah sehingga Feb 2019 sahaja)
  • PERCUMA PENGHANTARAN POS ke seluruh Malaysia
  • EXTRA BONUS TUNAI 5% (dibayar terus ke akaun anda pada bulan berikutnya oleh Shaklee Sdn Bhd)
  • PENJIMATAN RM390.++ KESELURUHAN dengan belian PEK KEMBAR VIVIX
 + PERCUMA Cooler Bag 
(limited Edition) ~ selagi stok masih ada 
 Sangat berbaloi! promo harga Vivix Shaklee Tahun 2019 super sempoi!
 Promo Vivix berkembar sah sehingga Februari 2019 sahaja

Ingin Tempah VIVIX anda pada harga jimat? 
Lekas hubungi Bonda Miza untuk info lanjut dan tempahan Vivix anda dengan segera ya.



Feel free to share 

Be Simply Healthy
Bonda Miza Nazril
Hp : 012 585 2034
Konsultan kesihatan anda..

#vivix
#worldbestantiaging
#FeelAndLook25yrsYounger
#Resveraterol #telemores #RepairDNA
  
INFO LANJUT VIVIX SHAKLEE UNTUK PENYAKIT KRONIK : 

KLIK PADA NAMA PENYAKIT DI BAWAH UNTUK KE LINK SETERUSNYA
PELBAGAI KANSER, LUPUS SLE,
NYANYUK (ALZHEIMER),  BERHENTI MEROKOK,
 

 Hubungi bonda miza di talian 012 585 2034


FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE

&

BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!
MENARIK DIBACA: 
Hubungi bonda miza di talian 012 585 2034 untuk tempahan VIVIX SHAKLEE anda

No comments