.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

BONDAMIZA PENGEDAR SHAKLEE DAN VIVIX DI NIBONG TEBAL, BUKIT JAMBUL & PARIT BUNTAR

Share:

Salam Sejahtera Pembaca Bonda Miza yang disayangi. Ada ke antara anda yang nak dapatkan produk Shaklee di kawasan Nibong Tebal, Parit Buntar dan Bukit Jambul, dengan segera TANPA PERLU POS?

Selain boleh dapatkan daripada saya melalui pos, saya juga menyediakan khidmat pengambilan (pick-up point) di kawasan berhampiran Taman Ilmu, Nibong Tebal, Parit Buntar dan Bukit Jambut. Untuk area Bandar Baharu, Kedah, saya sediakan pickup point di kawasan berhampiran insyallah.


Siapa ya Bonda Miza ni? saya perkenalkan diri saya yea. Dah lama membaca je kan, tapi mesti ramai yang ingin kenali saya. 
Bonda Miza  adalah  pegasas kepada MN Masters (Miza Nazril Masters Millionaires in Shaklee Malaysia) dan saya salah seorang leaders dalam MF Millionaires in Shaklee (MFMS) Empire. 


Bonda Miza mula mengenal Shaklee sebagai customer  Set Menyusu Shaklee lepas bersalin anak kedua 5 tahun lalu. dah lama 5 tahun, cepat sungguh masa berlalu


Lepas dah rasa sendiri kebaikan dan keberkesanan produk Shaklee, Bonda terus jadi pengguna setia produk Shaklee dan kemudian menjadi pengedar aktif Shaklee. Sekarang, alhamdulillah dah ramai yang terkesan dan jatuh cinta dengan produk shaklee termasuklah suplemen VIVIX Shaklee dan Set Bersalin Menyusu Shaklee. 

Ya, bonda dah guna lama, malah seisi keluarga mengamalkan. Dah tentunya anda akan rasa lebih yakin bila membeli produk Shaklee daripada pengedar yang juga pengguna setia kan? 

Bonda bukan hanya membantu memberikan khidmat nasihat terbaik malah Insyallah bonda memastikan khidmat nasihat nutrisi daripada bonda dan anak-anak buah Shaklee BondaMiza sentiasa tip top dan pasti tidak mengecewakan. 


PICK-UP / COD SHAKLEE DI NIBONG TEBAL, PARIT BUNTAR DAN BUKIT JAMBUL

So bagi anda yang berada di sekitar Nibong Tebal, Parit Buntar, dan Bukit Jambul, nak order produk Shaklee, terus je contact Bonda Miza ya. Whatsapp / telegram / sms, nak call pun boleh di talian 012-585 2034. 

Nanti Bonda akan guide anda untuk belian dan cadangan produk yang paling sesuai. Bab harga, jangan bimbang, nak jimat boleh sahaja terus jadi ahli Shaklee yang sah di bawah Bonda Miza, walaupun hanya nak makan sendiri tapi enjoy manfaat ahli. 


Memang best sangat jadi ahli. Bukan saja dapat enjoy harga jimat, malah layak dapat bonus tunai dan macam-macam faedah keahlian. 

Sebagai ahli Shaklee yang sah, anda akan diberi Shaklee ID sendiri, dan automatic ahli juga layak macam-macam promosi istimewa Shaklee. 

Macam Bonda, dah seronok kesan baik suplemen Shaklee, bahagia berkongsi manfaat sampai terjatuh hati untuk serius bisnes, sampai lah dapat bonus Shaklee 4 angka setiap bulan! yang utama dah 5 tahun setia bersama Shaklee.


Serius untungnya dan jimat berganda-ganda! Nak bisnes pun boleh, Bonda boleh guide anda kalau nak berjaya dalam bisnes Shaklee macam bonda. 

So, kepada anda di sekitar Nibong Tebal, Parit Buntar, dan Bukit Jambul, cepat-cepat hubungi Bonda Miza untuk dapatkan produk Shaklee yang terbaik pada harga terbaik.

Insyallah anda akan diberikan penerangan yang sejelasnya kelak. Servis Insyallah tip top.

Jom sama-sama kita happy dan sihat dengan vitamin Shaklee, kongsi manfaatnya dan sebarkan kebaikan Shaklee dengan semua. :)

BONDA MIZA 
012-585 2034 (Click Here to Whatsapp)

Ingin mendapatkan Vivix dan suplemen Shaklee untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

 Hubungi bonda miza di talian 
012 585 2034

FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!

feel free to share dengan semua. Manusia hanya merancang, Allah jua yang menentukan.

Moga bermanfaat.

'Be simply healthy'
Master To be Bonda Miza Nazril


MENARIK DIBACA: 
Hubungi bonda miza di talian 012 585 2034 untuk tempahan VIVIX SHAKLEE anda

No comments