VIVIX SHAKLEE CEPATKAN PERTUMBUHAN SEL TUBUH

Salam sejahtera semua pembaca blog bonda yang disayangi, apa khabar? alhamdulillah sihat yea? 

Baiklah beberapa entry lalu saya kerap kongsi tentang penyembuhan / pemulihan penyakit kronik dengan Vivix Shaklee. Tapi kali ni, saya nak kongsi kebaikan vivix kepada ibu yang baru sahaja melahirkan.

Ye ramai ibu sewaktu melahirkan akan mengalami luka episiotomy, atau luka terkoyak akibat melahirkan, atau juga luka terbesar adalah luka bersalin ceasarean. adus! sakitnya, sampai nak bergerak pun mengalir air  mata menahan sakit. 

Saya faham, sebab saya pun dah 2 kali menjalani pembedahan ceasarean. Ini nak masuk kali ke 3 pula awal November, insyallah. Semua doakan saya yea. Moga-moga dipermudahkan Allah Taala. 
Tengok luka pun dah nyilu apalagi luka itu berlaku kepada ibu sendiri. Peritnya menanggung sakit. ini baru luka episiotomi BERSALIN NORMAL, belum lagi luka cser. Saya tak letakkan gambar cser, kerana agak ngeri.

Pernahkan dengar, berpantang orang cina dan lain-lain biasanya mengamalkan tonik arak untuk cepat sembuh? selalukan.. macam-macam jenama ada, paling glamor Yuemeshu. 

Saya ada kenalan cina, kami pernah berbual tentang tonik arak sewaktu berpantang. Sememangnya ianya sangat berkesan untuk mereka. Dia kata memang terbaik cepatkan sembuh luka dan panaskan badannya.

Tetapi buat kita yang beragama Islam, penggunaan tonik herba berasaskan arak adalah HARAM!. Jadi bagaimana kita nak cepatkan pemulihan luka dan bentan bersalin? 

Alhamdulillah, buat umat Islam, sekarang kita dah ada altenatif tonik Vivix Shaklee, yang berasaskan tumbuhan dan buah. Sememangnya Halal dan berkesan. 

Saya suka nak share, pengambilan Vivix Shaklee sewaktu pantang bersalin amatlah baik, kerana fungsi Vivix Shaklee salah satunya selepas bersalin adalah:
  • Meningkatkan tenaga
  • Memulihkan sel-sel dalam tubuh ibu bersalin
  • Mengawal DNA
  • Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin
  • Membantu memanaskan badan ibu
  • Membantu ibu selepas bersalin lebih segar dan sihat
  • Melancarkan peredaran darah dan nifas
  • Memperbanyakkan susu badan ibu
  • Mengurangkan pucat pada wajah ibu bersalin
ini antara kesan-kesan terbaik Vivix Shaklee yang dirasai oleh kebanyakkan ibu  sebagai salah satu tonik dalam set pantang bersalin mereka. 

Selain mengamalkan pemakanan sihat, amalan berpantang terbaik, ibu juga perlu tahu tatacara amalan berpantang yang betul. Di sini saya turut kongsikan juga beberapa (klik pada tajuk dibawah untuk bacaan selanjutnya):
Saya tak nak ulas terlalu banyak, jadi biarlah testimoni ibu-ibu vivix yang berbicara. Lebih jelas insyallah. Ini bukan statement Saya, tapi ianya perkongsian penggunan vivix Shaklee sendiri.



Nasihat ini saya tujukan khas buat suami-suami di sana, jika sayangkan isteri anda, tak salah kiranya berikan isteri tonik terbaik vivix khas untuk pemulihan mereka. 

Pengorbanan wanita/ isteri semasa hamil, melahirkan, menyusu dan membesarkan anak, tak ternilai harganya. Tiada tandingan nilainya di dunia ni. Sanggup terkorban nyawa demi melahirkan zuriat masing-masing. Bentuk tubuh dengan luka dan parut bersalin kekal lama, ada yang nampak tak cantik dimata. Syahdu sangat.  Ibu oh Ibu! tiada wanita mulia setandingmu.. dah ku bersajak pulak!

Jadi apa kata hadiahkan sebotol dua vivix Shaklee untuk kesihatan diri / isteri kesayangan anda kan? tiada yang lebih baik daripada kasih sayang dan kesihatan berpanjangan.


Jika mencari tip kesihatan dan suplemen Shaklee semasa hamil, bersalin dan menyusu, boleh hubungi saya. Nak? Boleh saya bantu anda? hubungi saya di talian seperti di bawah.


 BELI 2 BOTOL VIVIX SHAKLEE:  


  • PERCUMA KEAHLIAN DAN POS BERNILAI RM79.00 (Semenanjung Malaysia) atau RM89.00 (Sabah/ Sarawak)
  • DAPAT SEMULA BONUS TUNAI DARIPADA SHAKLEE BERNILAI RM30.00
  • PENJIMATAN HAMPIR RM300.00 KESELURUHAN


Anda ingin mencuba, atau mahu hadiahkan  VIVIX SHAKLEE kepada mereka yang tersayang??

TAWARAN KEAHLIAN SHAKLEE :

Melalui keahlian anda layak :
Keahlian Shaklee  percuma* (untuk pembelian 200uv keatas) 
* Bonus TUNAI ahli
* Pembelian pada harga ahli yang lebih jimat & penjimatan bulanan atas suplemen tawaran

Bimbingan dan tunjuk ajar (bisnes shaklee)
* Jemputan ke Secret Group BondaMiza dan MFMS The Most Happening Shaklee Team In Malaysia





#BondaMiza & MFMS The Most Happening SHAKLEE Team In Malaysia


Bonda Miza Nazril

"Founder Of MN Shaklee Legacy"

012 585 2034 

www.bondamiza.com

www.bersalinmenyusu.com


1) Harga Best!
2)Konsultasi Kesihatan Dan Tip Sihat Percuma & Berterusan
3) Jadual Pemakanan Suplemen
4) Free Shaklee Membership (Worth Rm69)  - Belian 200guv Ke Atas
5) Free Postage  - Belian Vivix
6) Membership Bonus (150uv Above)
7) Jemputan Istimewa Ke Secret Group Fb Dan Tip Istimewa (Bondamiza & MFMS Fantastic Millionaire In Shaklee, Malaysia) - Untuk Keahlian Sahaja



MENARIK DIBACA: 





    PROMOSI SEMASA SHAKLEE SET BERSALIN :
    SET BERSALIN (POST NATAL SHAKLEE)

    BARUT BENGKUNG 2 TALI DAN BENGKUNG ZIP BERSALINMENYUSU.COM  

    (2 SAIZ PILIHAN READY MADE)

    BENGKUNG PUTIH HANYALAH GAMBAR HIASAN & BERTUJUAN UNTUK PANDUAN PEMAKAIAN BENGKUNG SAHAJA. IA TIDAK MENUNJUKKAN BENGKUNG SEBENAR BERSALIN MENYUSU.COM. RUJUK BENGKUNG HITAM UNTUK PRODUK SEBENAR




    KEMBALI LANGSING SELEPAS MELAHIRKAN






    0 comments:

    Post a Comment

    ENTRY POPULAR

    TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

    FOLLOW BONDA

    JEMPUT LIKE PAGE BONDA