.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

DUTA SHAKLEE : AWET MUDA DAN SIHAT DENGAN VIVIX SHAKLEE

Share:

Testimoni : Kisah benar Ibu kepada Hajar Rusli

"Ummi. Umur dah 54 tahun.  Anak  6 orang, cucu dah 2 orang. Tapi tahap kesihatan dan awet muda sangat luar biasa. Pergi memana ja mesti orang cakap ummi Hajar awet muda. 2 bidan datang rumah nak mengurut kakak Hajar pun tanya umur berapa kat ummi. Lepastu, depa cakap nampak muda naa. 

Ummi dah lama consume vivix, sejak 5 tahun yang lepas. Dulu, masa Hajar belum buat bisnes Shaklee,selalu nampak ummi makan vivix setiap hari. Tapi, tak pernah nak ambik taw pun laa. Haha. Sedih. 

Dan, bila Hajar sendiri dah taw ilmu pasal vivix. MashaaAllah memang teruja. Nanti balik Malaysia wajib beli satu untuk makan sendiri. 

Bila tanya ummi, apa kesan vivix kat dia. Ummi akan cakap orang kata awek muda. 😆 Lepastu ummi rasa bertenaga. Alhamdulillah.  Ummi busy dengan kerja dia, selalu keluar merata tempat. Tapi, maintain sihat dan bertenaga. 

Wow!! Hebatnya kesan vivix Shaklee. Produk yang sangat berkualiti."

Kredit to Hajar Rusli


Istimewanya VIVIX SHAKLEE berbanding produk lain yang mengandungi RESVERATROL ialah ia dilengkapi 4 bahan utama yang mengandungi RESVERATROL dan POLIFENOL termasuk ELLAGIC ACID.

Resveratrol terkenal dengan sifat anti tumor dan anti kanser yang sangat kuat. Banyak kajian klinikal yang berjaya membuktikan RESVERATROL berjaya merencatkan dan memusnahkan sel sel kanser. 

Nak tahu banyak lagi testimoni sebenar dan manfaat amalan VIVIX SHAKLEE? boleh klik  pada pautan di bawah:
Agen VIVIX Shaklee yang berpengalaman 7 tahun dalam Shaklee, dibimbing oleh pakar nutrisi Shaklee : 


Hubungi miza untuk bimbingan dan pembelian anda

Dengan pembelian melalui bondamiza, anda akan layak
  • PERCUMA KEAHLIAN Shaklee bernilai RM35.00
  • PENJIMATAN pada harga ahli
  • PERCUMA PENGHANTARAN POS ke seluruh Malaysia
  • EXTRA BONUS TUNAI 5 - 21% (dibayar terus ke akaun anda pada bulan berikutnya oleh Shaklee Sdn Bhd) - bagi belian 2 botol ke atas berdasarkan tangga bonus belian anda pada bulan yang sama.
  • PENJIMATAN RM390.++ KESELURUHAN dengan belian PEK KEMBAR VIVIX


MENARIK DIBACA: 

No comments