Happy Birthday Anakku, Rania Arissa

Dah empat tahun pun Rania Arissa lahir.. teringat lagi pada 27 Oktober 2009, jam 12.15 tengahari, buat pertama kalinya menjadi ibu, kenangan yang sangat indah. Cepat sungguh masa berlalu.. 

Sekitar jamuan ulang tahun ke-4, Rania Arissa pada 27 Okbober yang lalu..






lilin dah menyala.. yeah.. nak tiup dah ni :p  kek istimewa untuk Rania dibuat sendiri oleh Untie Zainah, sepupuku (cakes deal owner), nak order leh kat sini : https://www.facebook.com/CakesDeal

posing ngan bonda pula..
lagi posing tak sudah-sudah dia
posing tak ingat.. best dapat kek cantik !!!

Kawan-kawan dah mula datang.. :D
time ni peluang jumpa jiran tetangga.. hari-hari lain semua buat kerja masing-masing :)

seronoknya .. banyak dapat hadiah.. terima kasih kepada semua yang hadir dan mengingati hari istimewa Rania Arissa :D
Happy Birthday anakku, Rania Arissa Binti Mohd Nazril.. bonda & abah doakan moga 'kakak' jadi anak yang solehah, yang berjaya dunia & akhirat...


Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat dan berguna untuk semua, silalah 'like' atau 'share' entry ini dengan semua yea. :D

Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan biar berjuta-juta :P

Thanks for reading :D




jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. 
amin 


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 

Hubungi saya untuk:

FREE CONSULTATION,
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!





“Creating Healthy Families…” 
 


....salmiza....




0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA