VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
VIVIX SHAKLEE, KAYA 10 KALI GANDA RESVERATROL & POLIFENOL, AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik di atas untuk info lanjut. Tempahan harga Promo Vivix Tahun 2019 hubungi Bondamiza di talian 012-5852034

VIVIX SHAKLEE, MANFAAT DAN KEBAIKANNYA TERBAIK

Share:
Salam sejahtera semua pembaca blog BondaMiza. Bonda doakan moga semua yang membaca blog bonda diberikan kesihatan yang bertambah baik hendaknya.

Baiklah, bonda tahu, mesti ramai yang menunggu promosi vivix Shaklee. Promo Vivix Shaklee, biasanya dibuat 3-4 kali setahun. Namun, jangan bimbang ye, sebab bonda selalu beri harga best kepada customer bonda. Jadi tak perlu tunggu promo, insyallah harga vivix sangat istimewa dan berbaloi, insyallah. vivix Shaklee

Ramai yang mesej bertanya  vivix pada bonda. Macam-macam persoalan, dan kebanyakkannya bermasalah buah pinggang, kencing manis, darah tinggi, SLE dan juga masalah kanser.  Suka Bonda maklumkan, Vivix Shaklee bukanlah ubat yang bertujuan merawat, mendiagnos atau menyembuhkan penyakit. Pengamalan vivix bertujuan sebagai ikhtiar bagi mendapatkan kesihatan yang lebih baik.

Jadi dalam entry kali ni, Bonda akan kongsikan semua info wajib tahu tentang vivix Shaklee , bonda akan terangkan fungsi Vivix, manfaat dan juga harganya sekali. 


APA ITU VIVIX® SHAKLEE?

Vivix Shaklee adalah dikategorikan sebagai 'minuman botani' yang lazat rasanya. Vivix mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu. Vivix Shaklee bukan ubatan ya.

No comments