.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

Alfalfa Shaklee , Tahukah anda ianya Jamu Moden!

Share:

Info Alfalfa Shaklee ,  Tahukah anda?* *orang kata ianya Jamu Moden!*


Tumbuhan Alfalfa telah digunakan oleh manusia sejak lebih dari 2500 tahun dan dikenalpasti sebagai makanan yang paling kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian! 


Alfalfa ni, ada nutrisi yang kebanyakannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran yg lain. Sebab nya .. akar Alfalfa ni, boleh cecah sehingga 20 kaki @ 6 meter ke dalam tanah! 

Sebab itu people call it as Raja segala tumbuhan.

Kerana sistem akar tunjang nya yang sgt panjang menyebabkan Alfalfa dapat menyerap lebih banyak nutrien dalam tanah berbanding tumbuhan lain. 


Tumbuhan Alfalfa ini kemudian telah diambil oleh Shaklee untuk menghasilkan produk Alfalfa Complex.

 

Alfalfa Complex ni adalah signature produk Shaklee tau. Dr. Shaklee develop Alfalfa Complex ni sejak dari tahun 1950 an lagi.

Alfalfa ni ditanam secara organik di California yang bebas pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos/baja yg bebas kimia.

 

Daun alfalfa Shaklee hanya dituai apabila ia telah mencapai tahap kematangan mutlak. 


Daun alfalfa yang telah matang, kaya dengan klorofil.

 

Daun-daun ini dikeringkan dengan udara, secara semulajadi bagi mengekalkan nutrisi yang terkandung di dalamnya.

 

Bahagian lain yang tak penting, dilupuskan. Kemudian, daun-daun yang telah dikeringkan akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet.

 


Keseluruhan proses ini dijalankan dibawah pengawasan dan kawalan Shaklee yang sangat ketat dan teliti!

 

That's the Shaklee Difference!  


MANFAAT UTAMA ALFALFA COMPLEX SHAKLEE : 


Alfalfa Shaklee membantu penghadaman. 

Alfalfa mengandungi enzim penghadaman dan serat yang tinggi untuk mengelakkan ketidakhadaman dan angin yang berlebihan.

Alfalfa Shaklee merupakan sumber prebiotik yang baik 

Beralkali dan sama sekali membantu dalam detox badan kita.

 

Alfalfa Shaklee menyokong Penyusuan 

Alfalfa adalah galaktagog yang hebat! apa yea Galaktagog? ia merupakan bahan yang membantu meningkatkan penghasilan susu ibu

Alfalfa sejak dari turun temurun diamalkan secara tradisional untuk meningkatkan penghasilan dan kualiti susu badan. 

Miza pun amalkan alfalfa Complex Shaklee untuk dua kali penyusuan badan, wow! sangat, hasil susunya... baby pun kenyang!

 

Setiap tablet Alfalfa complex ini mengandungi 300mg alfalfa.

Korang nak tahu? 10 biji Alfalfa menyamai dgn nutrisi segelas susu!

 

Alfalfa Shaklee meningkatkan Sistem Imun

Alfalfa bertindak sebagai antioksidan untuk melawan tekanan oksidatif

sekaligus merangsangkan penghasilan antibodi.

-----

Korang yang ada keputihan, bau badan, sembelit , detox .. boleh cuba Alfalfa Complex Shaklee.

 

Alfalfa dapat membantu kerana ianya semulajadi, selamat dan tidak meninggalkan sebarang kesan sampingan.

 

Alfalfa pun terkenal dgn gelaran jamu moden yg selamat. Fungsi dia ala2 kacip fatimah, buat wanita.. 

 
Ok boleh contact miza untuk place order & keahlian Shaklee anda 

 

*Your Shaklee Trusted Leader*

*Bonda Miza & Nazril*

*012-5852034*

*www.bondamiza.com*

 

Harga runcit :

*Alfalfa small (330biji)  RM57.50*

*Alfalfa large (700 biji) RM102.50*


INGIN LEBIH JIMAT ? 
dengan pembelian melalui bondamiza, anda akan layak
  • PERCUMA KEAHLIAN Shaklee bernilai RM35.00* (bagi belian 100uv ke atas)
  • PENJIMATAN pada harga ahli
  • PERCUMA PENGHANTARAN KURIER ke seluruh Malaysia (bagi belian RM300 ke atas)
  • EXTRA BONUS TUNAI 5 - 21% (dibayar terus ke akaun anda pada bulan berikutnya oleh Shaklee Sdn Bhd) - bagi belian 150UV ke atas berdasarkan tangga bonus belian anda pada bulan yang sama.
  • PENJIMATAN SEHINGGA 15-20% dari nilai wang anda



Ingin Tempah RES-V dan VIVIX Shaklee anda pada harga jimat?

hubungi Bonda Miza untuk info lanjut dan tempahan Vivix anda dengan segera ya.





Bonda Miza Nazril

"Founder Of MagNificent Masters in Shaklee "
www.bondamiza.com


MENARIK DIBACA: 


No comments