.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

PENJAGAAN IBU BERPANTANG, SEBERANG PERAI, PULAU PINANG, PARIT BUNTAR & BANDAR BAHARU, KEDAH

Share:
Assalamualaikum, salam sejahtera, 

Bagaimana persediaan menyambut si comel anda? sudah sediakah semuanya? Insyallah, kali ini Bonda melalui BersalinPlus turut sediakan pekej Penjagaan Ibu & bayi selepas melahirkan (berpantang).

APA ITU POST-NATAL CARE SERVICES?
“Post-Natal care services (confinement care) and mobile spa services at the comfort of your own home” Khidmat rawatan selepas bersalin secara tradisional Melayu serta perkhidmatan Spa & Salon terus di rumah anda.
Semua CL dan juruterapis adalah graduan di bawah Program The Walking Beauty. Jadi bagi ibu-ibu yang ingin dapatkan khidmat CL dan spa iaitu servis penjagaan ibu berpantang dan spa mobile di kawasan ibu, kami punyai ramai CL dan terapis di Seluruh Malaysia yang sedia untuk menawarkan khidmat terbaik kepada anda. 
PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG : 
Sebelum pemilihan pekej dibuat, ibu diharap dapat memahami syarat dan keperluan yang diperlukan. Di sini bonda telah sediakan syarat dan senarai pekej pilihan agar dapat dipadankan dengan keperluan ibu.
Nota Khas TERMA & SYARAT: Pekej Penjagaan Berpantang Pelanggan : 
A) Tempahan awal (1-3 bulan sebelum tarikh jangka bersalin ) amatlah digalakkan. 
B) Setiap sesi dibuat secara lawatan harian atau berselang bergantung kepada jenis pekej yang diambil dan persetujuan bermasa pelanggan dan CL.
C) TEMPOH SERVIS : Masa servis bergantung kepada pekej yang dipilih. Kebiasaanya antara 1 hingga 4 jam. 
D) KOS PENGANGKUTAN / MOBILE & TOL : setiap pekej sehari hingga 5 hari hari, kos perjalanan adalah RM15.00 sehari. Kos mobile tadi belum termasuk kos tol sekiranya perlu menggunakan khidmat lebuhraya bertol 
Bagi pekej lengkap 7 hari dan ke atas diberikan percuma kos mobile sejauh 30km pergi balik. Hanya bagi perkhidmatan melebihi jarak 30km (pergi / balik), pengiraan kos perjalanan seterusnya adalah RM0.70 per/KM pergi balik). 
E) BAHAN KEPERLUAN IBU & BAYI : disediakan adalah berdasarkan pekej yang dipilih. Bengkung ibu & bahan keperluan bayi (mandian, minyak, bedong. barut, tungku bayi) hendaklah disediakan sendiri oleh ibu.
F) PENGURUSAN BAYI : servis yang diberikan adalah memandikan, tuam / urutan bayi / memakaikan barut & baju. Harap maklum , Barang keperluan bayi (Sabun, minyak, tungku bayi, barut, besen dan lain-lain) hendaklah disediakan oleh pelanggan. 
G) MASAKAN BERPANTANG : bahan mentah (ikan/ayam/sayur/rempah ratus) untuk memasak hendaklah disediakan/dibeli oleh pelanggan. Bahan masakan akan dimasak (di rumah pelanggan) berdasarkan bahan mentah yang disediakan sahaja. Masakan adalah untuk keperluan seorang ibu, untuk 2 kali makan. Pelanggan hendaklah memastikan bahan (periuk/ belanga/ sudip/pisau/ dapur / gas dan lain-lain) disediakan  dan boleh digunakan untuk memasak. Sekiranya ibu mempunyai masalah untuk menyediakan bahan di atas, sila maklumkan dan perbincangan lanjut dengan pihak BersalinPlus. 
H) PENGESAHAN TEMPAHAN : tempahan hanya dikira sah setelah bayaran deposit sebanyak 30% dibuat. 
I) PEMBAYARAN PENUH : (termasuk kos mobile – jika ada) hendaklah dijelaskan pada hari pertama (bagi pekej sehari hingga 7 hari) dan dalam tempoh LIMA HARI PERTAMA bagi pekej 10 hari dan ke atas. Pembayaran hendaklah dijelaskan dalam tempohmasa yang ditetapkan. Pihak BersalinPlus berhak untuk memberhentikan servis buat sementara / menamatkan servis sekiranya tiada bayaran dibuat oleh pelanggan dalam tempoh yang ditetapkan.
J) Pihak kami juga BERHAK UNTUK mengantikan servis yang sama harga sekiranya berlaku kekurangan / kesilapan PEKEJ atau ketiadaan servis berkenaan pada tarikh dijanjikan. 
K) PEMBATALAN TEMPAHAN : SILA AMBIL MAKLUM, DEPOSIT YANG TELAH DIBAYAR ADALAH DIKIRA HANGUS DAN TIDAK AKAN DIPULANGKAN sekiranya pelanggan membatalkan tempahan. Deposit 10% hanya akan dipulangkan semula hanya sekiranya pelanggan tidak dapat menerus servis disebabkan oleh sakit tenat selepas bersalin (dengan pengesahan doktor sahaja) atau kematian pelanggan itu sendiri. 
L) Semua data pelanggan yang berdaftar adalah dijamin kerahsiaannya. ianya hanya digunakan untuk tujuan pendaftaran dan promosi daripada BondaMiza dan BersalinPlus sahaja. 
"Dengan pembayaran deposit, maka pelanggan dianggap bersetuju dengan pekej dan menerima semua syarat di atas tanpa ragu."
PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG :
Setiap pekej mengandungi beberapa 3 PILIHAN PEKEJ (BAJET, EKONOMI & LENGKAP) . Pilihan pekej pula dipecahkan kepada hari pilihan dibuat pelbagai agar sepadan dengan kemampuan dan keperluan pelanggan.
  • 1 hari, 3 hari , 5 hari, 7 hari , 10 hari, 14 hari , 21 hari , 30 hari, 42 hari
  • Pilihan secara ala carte atau berdasarkan keperluan lain turut boleh dibincangkan.

KAMI TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT MENGAJAR BAGI YANG BERMINAT UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA MOBILE PADA HARGA YANG RENDAH DAN BERBALOI.
MENARIK UNTUK DIBACA LAGI :

No comments