.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

CONFINEMENT CARE DI PULAU PINANG | PAKEJ PENJAGAAN IBU BERSALIN & BERPANTANG

Share:
Assalamualaikum, salam sejahtera, 

Bagaimana persediaan menyambut si comel anda? sudah sediakah semuanya? Insyallah, kali ini Bonda turut sediakan pekej Penjagaan Ibu selepas melahirkan (berpantang). 

"Post-Natal care services (confinement care) and mobile spa services at the comfort of your own home" Khidmat rawatan selepas bersalin secara tradisional Melayu serta perkhidmatan Spa & Salon terus di rumah anda.


Semua CL dan juruterapi adalah graduan di bawah Program The Walking Beauty. Untuk khidmat ibu selain dari kawasan di atas,bonda akan syorkan juruterapi / CL kami di kawasan ibu, kami punyai ramai CL dan terapi di Seluruh Malaysia. Berikut adalah pilihan pekej CL penjagaan ibu berpantang yang bonda tawarkan : 

PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG : 

Sebelum pemilihan pekej dibuat, ibu diharap dapat memahami syarat dan keperluan yang diperlukan. 


Nota Khas TERMA & SYARAT: Pekej Penjagaan Berpantang Pelanggan : 
A) Tempahan awal (1-3 bulan sebelum tarikh jangka bersalin) amatlah digalakkan. 
B) Setiap sesi dibuat secara lawatan harian / berselang / berkala bergantung kepada jenis pekej yang diambil dan persetujuan / permintaan pelanggan dan CL. (tertakluk kepada kekosongan slot)
C) TEMPOH SERVIS : Masa servis bergantung kepada pekej yang dipilih. Kebiasaannya antara 1 hingga 4 jam. Pengiraan selepas tempoh masa servis (atas permintaan tambahan) kebiasaan akan dikira (OT) caj lebih masa berkadaran RM15/ jam.

Servis CL terlatih hanya meliputi pengurusan ibu berpantang sahaja. CL bertugas adalah warganegara Malaysia.

CL TIDAK MEMBERIKAN khidmat pembantu rumah (menyapu, mengemas, mencuci rumah/ mengemop / melipat & mencuci pakaian atau pinggan mangkuk, menjaga anak-anak/ orang tua & menyediakan makanan untuk seisi keluarga)

D) KOS PENGANGKUTAN / MOBILE & TOL : Setiap pakej, kos perjalanan adalah RM10.00 - 15.00 sehari (termasuk kos tol/ jambatan - jika ada). Setiap pekej telah termasuk kos perjalanan.

Sekiranya berlaku pertukaran lokasi berpantang asal semasa tempahan, maka pelanggan perlu membayar tambahan kos perjalanan tersebut. (sekiranya ada). Contohnya, Perjanjian awal akan berpantang di Pulau Pinang, dan pada saat akhir ditukar berpantang di lokasi lain : contohnya Sungai Petani. Maka kos perjalanan CL ke Sungai Petani tadi akan dikira dan perlu dibayar oleh pelanggan (pergi/balik).

Pertukaran lokasi berpantang adalah tertakluk kepada kesediaan CL  bertugas / kekosongan / jadual slot dan lokasi perjalanan. Pihak kami berhak untuk membatalkan slot CL sekiranya pertukaran tempat berpantang tanpa notis awal / atau dirasakan tidak wajar untuk CL untuk meneruskan servis tersebut disebabkan faktor-faktor di atas.
E) BAHAN KEPERLUAN IBU & BAYI : Rempah-ratus dan herba untuk param/ pilis/ bertungku/ mandi herba / mandi bunga / lulur / tangas / urutan akan disediakan oleh CL berdasarkan pekej yang dipilih.

BAHAN YANG TIDAK DISEDIAKAN ADALAH BENGKUNG IBU, JAMU, SUPLEMEN & BAHAN-BAHAN KEPERLUAN BAYI (mandian, minyak, bedong/ barut, tungku bayi) hendaklah disediakan sendiri oleh pelanggan.
F) PENGURUSAN BAYI : servis yang diberikan adalah memandikan, tuam / urutan bayi / memakaikan barut & baju. Harap maklum , Barang keperluan bayi (Sabun, minyak, tungku bayi, barut, besen dan lain-lain) hendaklah disediakan oleh pelanggan. CL TIDAK menyediakan khidmat penjagaan bayi dan penyusuan bayi.
G) MASAKAN BERPANTANG : bahan mentah (ikan/ayam/sayur/rempah ratus) untuk memasak hendaklah disediakan/dibeli oleh pelanggan.

Bahan masakan akan dimasak (di rumah pelanggan) berdasarkan bahan mentah yang disediakan sahaja. Masakan adalah untuk keperluan seorang ibu, untuk 2 kali makan (tengah hari & malam). CL tidak menyediakan juadah untuk seisi keluarga pelanggan.

Pelanggan hendaklah memastikan bahan (periuk/ belanga/ sudip/pisau/ dapur / gas dan lain-lain) disediakan  dan boleh digunakan untuk memasak. Sekiranya ibu mempunyai masalah untuk menyediakan bahan di atas, sila maklumkan dan perbincangan lanjut dengan pihak BersalinPlus / BondaMiza. 
H) PENGESAHAN TEMPAHAN : tempahan hanya dikira sah setelah bayaran deposit sebanyak 30% dibuat. 
I) PEMBAYARAN PENUH : (termasuk kos mobile tambahan – jika ada) hendaklah dijelaskan pada hari pertama (bagi pekej sehari hingga 7 hari) dan dalam tempoh LIMA HARI PERTAMA bagi pekej 10 hari dan ke atas. Pembayaran hendaklah dijelaskan dalam tempoh masa yang ditetapkan. Pihak BersalinPlus berhak untuk memberhentikan servis buat sementara / menamatkan servis sekiranya tiada bayaran dibuat oleh pelanggan dalam tempoh yang ditetapkan.
J) Pihak kami juga BERHAK UNTUK mengantikan servis yang sama harga sekiranya berlaku kekurangan / kesilapan PEKEJ atau ketiadaan servis berkenaan pada tarikh dijanjikan.  Sekiranya hari servis jatuh pada hari cuti Umum / Cuti yang telah dimaklumkan awal, maka servis tersebut akan digantikan pada hari kehadapan untuk melengkapkan pekej tersebut. 
K) PEMBATALAN TEMPAHAN : SILA AMBIL MAKLUM, DEPOSIT YANG TELAH DIBAYAR ADALAH DIKIRA HANGUS DAN TIDAK AKAN DIPULANGKAN sekiranya pelanggan membatalkan tempahan. Deposit 10% hanya akan dipulangkan semula hanya sekiranya pelanggan tidak dapat menerus servis disebabkan oleh sakit tenat selepas bersalin (dengan pengesahan doktor sahaja) atau kematian pelanggan itu sendiri.
L) Semua data pelanggan yang berdaftar adalah dijamin kerahsiaannya. ianya hanya digunakan untuk tujuan pendaftaran dan promosi daripada BondaMiza dan BersalinPlus sahaja. 
"Dengan pembayaran deposit, maka pelanggan dianggap bersetuju dengan pekej dan menerima semua syarat di atas tanpa ragu."
PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG :

Setiap pekej mengandungi beberapa pilihan pekej agar sepadan dengan kemampuan dan keperluan pelanggan. Terdapat 8 pilihan pekej iaitu :
  • 1 hari, 3 hari , 5 hari, 7 hari , 10 hari, 14 hari , 21 hari , 30 hari, 35 hari, 40 hari dan penutup berpantang.
  • Pilihan secara ala carte atau berdasarkan keperluan lain turut boleh dibincangkan.

Pekej Sah sehingga 31 Disember 2020

   

KAMI TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT MENGAJAR BAGI YANG BERMINAT UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA MOBILE PADA HARGA YANG RENDAH DAN BERBALOI.

MENARIK DIBACA: 


No comments