.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

CONFINEMENT CARE DI PULAU PINANG, PERAK, KEDAH | PAKEJ PENJAGAAN IBU BERSALIN & BERPANTANG

Share:
Assalamualaikum, salam sejahtera, 


Bagaimana persediaan menyambut si comel anda? sudah sediakah semuanya? Insyallah, kali ini Bonda turut sediakan pekej Penjagaan Ibu selepas melahirkan (berpantang). 

"Post-Natal care services (confinement care) and mobile spa services at the comfort of your own home" Khidmat rawatan selepas bersalin secara tradisional Melayu serta perkhidmatan Spa & Salon terus di rumah anda.


Semua CL dan juruterapi adalah graduan di bawah Program The Walking Beauty. Bagi ibu-ibu yang ingin dapatkan khidmat CL dan spa daripada bonda, servis penjagaan ibu berpantang dan spa mobile bonda adalah untuk ibu-ibu di kawasan berikut : 
 • Nibong Tebal, Pulau Pinang
 • Parit Buntar, Perak
 • Bandar Baharu, Kedah
Untuk khidmat ibu selain dari kawasan di atas,bonda akan syorkan juruterapi / CL kami di kawasan ibu, kami punyai ramai CL dan terapi di Seluruh Malaysia. Berikut adalah pilihan pekej CL penjagaan ibu berpantang yang bonda tawarkan : 

PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG : 

Sebelum pemilihan pekej dibuat, ibu diharap dapat memahami syarat dan keperluan yang diperlukan. 

Nota Khas TERMA & SYARAT: Pekej Penjagaan Berpantang Pelanggan : 

Tempahan awal (1-3 bulan sebelum tarikh jangka bersalin ) amatlah digalakkan. 
 • Setiap sesi dibuat secara lawatan harian.

 • TEMPOH SERVIS : Masa servis bergantung kepada pekej yang dipilih. Kebiasaanya antara 1 hingga 4 jam. 


 • KOS PENGANGKUTAN / MOBILE & TOL : setiap pekej sehari - 7 hari hari, kos perjalanan adalah RM15.00 sehari. Kos mobile tadi belum termasuk kos tol sekiranya perlu menggunakan khidmat lebuhraya bertol.Bagi pekej lengkap 14 hari dan ke atas diberikan percuma kos mobile sejauh 30km pergi balik. Pengiraan Jarak melebihi 30km, pengiraan kos perjalanan seterusnya adalah RM0.70 per/KM pergi balik). 


 • BAHAN MENTAH : disediakan adalah berdasarkan pekej yang dipilih. Bengkung ibu & bahan keperluan bayi & memasak tidak disediakan.


 • PENGURUSAN BAYI : servis yang diberikan adalah memandikan, tuam / urutan bayi / memakaikan barut & baju. Harap maklum , Barang keperluan bayi (Sabun, minyak, tungku bayi, barut, besen dan lain-lain) hendaklah disediakan oleh pelanggan. 


 • MASAKAN BERPANTANG : bahan mentah (ikan/ayam/sayur/rempah ratus) untuk memasak hendaklah disediakan/dibeli oleh pelanggan. Bahan masakan akan dimasak (di rumah pelanggan) berdasarkan bahan mentah yang disediakan sahaja. Masakan adalah untuk keperluan seorang ibu, untuk 2 kali makan. Pelanggan hendaklah memastikan bahan (periuk/ dapur / gas dan lain-lain) disediakan  dan boleh digunakan untuk memasak.


 • PENGESAHAN TEMPAHAN : tempahan hanya dikira sah setelah bayaran deposit sebanyak 30% dibuat. 


 • PEMBAYARAN PENUH : (termasuk kos mobile - jika ada) hendaklah dijelaskan pada hari pertama (bagi pekej sehari hingga 7 hari) dan dalam tempoh LIMA HARI PERTAMA bagi pekej 10 hari dan ke atas.


 • Pihak kami BERHAK UNTUK mengantikan servis yang sama harga sekiranya berlaku kekurangan / kesilapan PEKEJ atau ketiadaan servis berkenaan pada tarikh dijanjikan. 


 • PEMBATALAN TEMPAHAN : Pembatalan yang dibuat tanpa sebab munasabah (kecuali kematian/sakit) akan menyebabkan deposit tidak dipulangkan. 


 • Dengan pembayaran deposit, maka pelanggan dianggap bersetuju dengan pekej dan menerima semua syarat di atas. 


PILIHAN PEKEJ PENJAGAAN IBU BERPANTANG :

Setiap pekej mengandungi beberapa pilihan pekej agar sepadan dengan kemampuan dan keperluan pelanggan. Terdapat 8 pilihan pekej iaitu :
 • 1 hari, 3 hari , 5 hari, 7 hari , 10 hari, 14 hari , 21 hari , 30 hari
 • Pilihan secara ala carte atau berdasarkan keperluan lain turut boleh dibincangkan.
PILIHAN PEKEJ CONFINEMENT


Untuk tempahan awal / pertanyaan sila hubungi Bondamiza di talian :

012-5852034

Tawaran harga dan servis confinement (CL) sah sehingga 30 Jun 2019.

UNTUK TEMPAHAN AWAL / PERTANYAAN SILA HUBUNGI BONDAMIZA DI TALIAN :

012-5852034

KAMI TURUT MENYEDIAKAN KHIDMAT MENGAJAR BAGI YANG BERMINAT UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA MOBILE PADA HARGA YANG RENDAH DAN BERBALOI.

MENARIK DIBACA: 


No comments