.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

SHAKLEE BABY, BELI 1 SET, FREE 1 SET (JULAI 2018 OFFER)

Share:
Perkenalkan Shaklee Baby, produk khusus penjagaan bayi yang pastinya tiada kimia terlarang seperti SLS, paraben dan lain-lain. Produk Shaklee Baby pastinya organik, natural dan sangat lembut pada bayi.Mommy usah bimbang tau, sebab produk bayi Shaklee dijamin selamat dan berkesan digunakan terutama sekali untuk bayi berkulit sensitif atau mengidap ekzema. 


Rangkaian produk penjagaan bayi Shaklee ni sebenarnya ada banyak, tetapi 3 produk di bawah yang akan masuk dahulu ke Malaysia. 3 produk Bayi Shaklee ini adalah : 

MANDIAN : Shakleebaby Gentle Wash, (Bayi anda mandi dengan gembira dan selamat)

Mandian Bayi Shaklee ini mengandungi chamomile organik, lavender dan berasaskan lidah buaya yang sangat baik untuk kulit. 

99% natural dengan 76% bahan-bahan organic di atas. Yang paling istimewa, formula mandian ShakleeBaby ini tidak pedihkan mata, hypoallergenic, PH seimbang dan amat sesuai untuk kulit sensitif dan bermasalah termasuk ekzema. 

Jadi mandi tiada sebarang rasa iritasi dan pedih, sangat lembut pada kulit. Mandi pun bayi akan rasa lebih tenang dan seronok. Emak pun boleh join mandi sekali. hahaha
 • 99% natural
 • 76% organic ingredients
 • Nonirritating, no-tears formula
 • Contains organic chamomile, lavender, and an aloe base
 • pH balanced

LOSYEN Shakleebaby : (Losyen Bayi Shaklee yang lembut dan melembab dengan sempurna) 

Losyen shaklee baby ini diformulasi daripada bahan semulajadi dan organik. Bahan-bahan organik yang digunakan adalah daripada biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan dicampur bersama butter shea. 

Penggunaan lavender, chamomile, rosemary dan minyak vanilla dicampurkan untuk menjadikan losyen shaklee baby lebih segar dengan wangian lembut yang menenangkan. Belum buka botol pun dah rasa sangat istimewa dan wangi. Bukan sahaja sesuai untuk bayi malah seisi keluarga.

 • 99% Natural
 • 87% Organic ingredients
 • Formulated with organic sunflower seed and jojoba seed oils, plus shea butter. 
 • Lavender, chamomile, rosemary, and vanilla oils are infused for a calming effect.
MINYAK URUT Shakleebaby :  Massage Oil, Melembab dan menenangkan Bayi Anda
Minyak Urutan ShakleeBaby dibuat daripada minyak matahari organik, lavender dan chamomile untuk melembabkan kulit bayi. Minyak urut ShakleeBaby adalah 100% natural dan mengandungi 73% bahan organik. 


 • 99% Natural
 • 73% Organic ingredients
 • Formulated with organic sunflower oil, lavender and chamomile.


Bulan Julai bulan promo best yea, Shaklee Baby beli 1 set percuma satu set. Rugi tak mencubanya, contact Bonda yea untuk tempahan, 012 585 2034. 


SAYA BELUM JADI AHLI SHAKLEE? 
SAYA BERMINAT JADI AHLI SHAKLEE & BUAT BELIAN SUPLEMEN, APA PERLU SAYA BUAT? 
Jangan risau, hubungi saya, untuk kami bantu anda.
BONDAMIZA (012 5852034) 

Atau boleh gunakan ID saya 963856 (SHARIFAH SALMIZA SYED HAMID) sebagai SPONSOR semasa pendaftaran ahli, untuk melayakkan anda nenyertai keluarga besar Shaklee kami di bawah BONDA MIZA & MFMS MILLIONAIRES IN SHAKLEE EMPIRE, The Most Happening Shaklee Team in Malaysia!!

Moga bermanfaat dan terima kasih kerana sudi membaca. Bonda doakan semoga pembaca kesayangan bonda sentiasa diberikan kesihatan yang baik dan berkekalan. Insyallah'Be simply healthy'
Your Trusted Shaklee Leader & Distributor

Master To Be Bonda Miza Nazril
"Founder Of BondaMiza Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.com


MENARIK DIBACA: 

No comments