Ruzain Aliff anakku sayang dah 5 bulan... yeah!

Ruzain Aliff  'my baby' dah masuk 5 bulan pada 9 haribulan yang lalu...

Best sangat, sebab baby Ruzain dah pandai meniarap dan dah mula pandai bersembang. Yang paling best dia suka sangat ketawa...kekekek.. 

Kalau nak tau, Ruzain, Rania dan Abah diaorang punya minat yang sama, bermain dan menonton apa-apa saja cerita tentang Bola!!!
Walaupun masih baby, Ruzain dah fokus bila saja ada berita pasal bola, ke apa-apa je la yang berkaitan sukan.. cerdik pandai sungguh budak-budak sekarang :D, sama saja tiga beranak tu, time bola, sure diam... fokus tengok tv.. :D

Baby Ruzain tengah tunggu giliran kat Klinik... Seronok sangat dia... :D




Baby Ruzain masa usia sebulan, dah pandai senyum dia.. :D

Kakak pun ikut sekali temankan adik ke klinik, 9 September 2013

Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat dan berguna untuk semua, silalah 'like' atau 'share' entry ini dengan semua yea. :D

Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan biar berjuta-juta :P

Thanks for reading :D



jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. 
amin 

Hubungi saya untuk:
FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!





“Creating Healthy Families…” 


....salmiza....





2 comments:

  1. aika pa jadi ni.. anak2 tembun mama kurus plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama dah insaf... hahaha.. diet oh diet bersama Shaklee!!. :D

      Delete

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA