Family weekend holiday


Assalamualaikum,

Minggu ni happy, sebab dapat habiskan sehari bersama keluarga, adik beradik berkumpul. Dah lama tak kumpul dan relax bersama-sama.. :D

Apa yang penting enjoy!! Alhamdullilah, dapat juga holiday bersama walaupun sekejab :D

kami sekeluarga

Ummi dan adik-adikku



my happy family

suamiku tercinta dan anakku Rania, comeinya pose!
Ruzian happy sangat boleh ronda!!

rania mandi kolam, syiok oooo!!

dah jakuzzi pulak!! dengan maksu

Otai tengah relax, dating berdua

adikku comei, Dayah

giliran bonda pula nak p ronda, Ruzain duduk dengan Jiddah dan Jaddi yea

ingat orang besar saja boleh mandi, Ruzain pun nak juga!!
asal nama makanan, semua nak makan

birthday boy!! Ahmad Iskandar dan sepupunya
time makan malam pula.. dah lepas mandi, semua pakat lapaq.. huhuhu

last-last ikan juga menjadi mangsa.. tinggal tulang je.. :p

best bercuti bersama family, walaupun sekejab, ia tetap kenangan manis dalam hidup kami sekeluarga :D


Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat dan berguna untuk semua, silalah 'like' atau 'share' entry ini dengan semua yea. :D

Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan biar berjuta-juta :P

Thanks for reading :D



jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. 
amin 

Hubungi saya untuk:
FREE CONSULTATION,
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!





“Creating Healthy Families…” 


....salmiza....





0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA