.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

Ebook Percuma, Penuh Motivasi & Panduan Perniagaan

Share:


Assalamualaikum...Izinkan saya bertanya 4 soalan kepada anda:  • Adakah kenaikan harga minyak baru-baru ini memberi kesan kepada hidup anda?  

  • Anda mahu membaca kisah kejayaan seorang ‘engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes? 

  •  Anda mahu tahu peluang-peluang bisnes yang mudah dijalankan di Malaysia? 

  •  Anda mahu tahu tips bagaimana untuk berjaya dalam bisnes dengan mudah?Jika jawapan anda “YA”. Izinkan saya berkongsi dengan anda sebuah EBOOK yang istimewa.
“Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”


Dapatkan EBOOK ini secara percuma di sini : http://www.ebookniaga.com/sorryboss/shazaEbook ini bukan ebook biasa. Ianya yang ebook luar biasa. Ia menceritakan kisah kejayaan seorang ‘Engineer’ yang terpaksa berhenti kerja selepas 6 bulan buat bisnes online.Bacalah, hayatilah kisah susah payah perjuangan seorang usahawan wanita untuk berjaya dalam perniagaan yang diceburinya.Di belakang beliau, ada seorang suami yang sentiasa menyokong dan memberi semangat kepadanya, semata mata untuk melihat cita-cita isterinya untuk berhenti kerja dan menjadi Working At Home Mum (W.A.H.M) tercapai.Bukan mudah untuk berjaya!!! Kejayaan usahawanita ini pasti menjadi inspirasi kepada lebih ramai orang lain untuk turut berjaya. Ya, berjaya di dunia dan di akhirat.Sekiranya anda mahu tahu cara mudah untuk berjaya dalam perniagaan, bacalah ebook ini. Mudah mudahan, akan ada seorang dua di kalangan pembaca ebook ini menjadi seorang jutawan suatu hari nanti. Dan semoga orang itu adalah ANDA!!!Ebook ini setebal 144 muka surat. Padat dengan nasihat, motivasi dan pengajaran yang boleh dipelajari oleh kita semua.Semoga buku ini dapat memberi manfaat kepada kita semua.Jika tidak keberatan, saya mohon agar anda dapat SHARE ebook ini. Semoga lebih ramai yang mendapat manfaat daripadanya.Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan biar berjuta-juta :P

Thanks for reading :D


jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. 

Amin 
 
Hubungi saya untuk:
FREE CONSULTATION,
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


“Be Simply Healthy…” 
 ....salmiza....


2 comments:

  1. bagus ebook ni... dah d/load, baru baca separuh pun dah rasa tertarik..

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa share dengan kawan-kawan anda ya.. thanks :D

    ReplyDelete