Konvo lagi...

Assalamualaikum...

Dahulu, kalau lepas SPM je, semua beriya-iya nak apply masuk Universiti.. itu cerita dulu le, masa tu tak banyak lagi tempat yang boleh dituju.. Sekarang ni dah banyak IPT.. baru-baru ni, Konvo PERDA-Tech baru je berlangsung.. IPT ni antara IPT Kemahiran Tinggi di bawah Organisasi PERDA.
Penerima anugerah Emas dengan tetamu kehormat. :D


keluarga pelajar dah siap menanti


berdebar-debar pelajar-pelajar ni menunggu giliran masing-masing naik ke pentas.. Tahniah semua ...


antara barisan tetamu kehormat pada konvo kali ini


tetamu mulai masuk ke dewan


hai Puan Yani, apa yang kamu tengok tu ???






Ini lah YB Datuk Pengerusi PERDA sedang menmberi ucapan
Peserta Diploma menerima anugerahnya terlebih dahulu


barisan staff PERDA-Tech...


ada juga hiburan oleh ahli-ahli koir, pelajar-pelajar PERDA-Tech.. saya nak masukkan video mereka tengah koir, tapi filenya berat sangat.. lain kali ye ..



Penerima anugerah Emas






Alhamdulillah, bangganya ibu bapa kalian dengan kejayaan mu.. :D

Thanks for reading... ianya cukup baik untuk dikongsi dengan ramai orang...jika ada dikalangan anak atau saudara kita yang tercicir pelajaranya, boleh juga di cuba untuk dimasukkan ke Institut Kemahiran Tinggi PERDA ini..

Moga bermanfaat.




Info Institut Kemahiran Tinggi PERDA :  




Telephone:
Telefon : 04-5991100 

Fax:
Fax : 04-5938937





 
“Creating Healthy Families…” 
 

....salmiza....


Ebook “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load percuma dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. 

Amin









0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA