Bonus Shaklee, Syukur...

Alhamdulillah syukur yang teramat sangat...


Bulan lepas bonus beberapa angka sahaja.. tak sangka sangat, Bonus Shaklee untuk bulan ini dah bertambah hampir 80% daripada bulan sebelumnya..... berkat usaha dan dorongan semua.. :D


Ya Allah, tak sangka sungguh.. celik mata juga tengok cek.. hehehe.. Indahnya Bisnes Shaklee.. Dahulu asyik pikir susahnya nak berniaga... sekarang baru jelas.. mudahnya perniagaan online.. :D

Apapun jangan cepat lupa, Berniagalah dengan niat kerana Allah, utama nak membantu keluarga dan orang lain.. . "Ya Allah, datangi aku dengan pelanggan-pelanggan yang kau murahkan, kau kabulkan lah doaku, moga setiap ringgit yang ku terima ini dapat ku belanjakan ke jalanmu..."

Ya Allah, moga hari-hari seterusnya, kau terus merahmati dan melipat gandakan rezeki kami semua... Amin Ya Rabbalalamin...


Semoga Allah merahmati kita semua.


Jika anda rasa maklumat ini bermanfaat dan berguna untuk semua, silalah 'like' atau 'share' entry ini dengan semua yea. :D

Kalau nak 'add' saya sebagai 'friend' di FB, saya sangat alu-alukan :D.. berkawan biar berjuta-juta :P

Thanks for reading :D



jemput-jemputlah like page terbaharu saya (BONDA SIHAT) di www.facebook.com/bondamiza

dapatkan Ebook percuma yang sarat dengan tip-tip perniagaan dan motivasi “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. (saya harap dapat baca :D) boleh d/load  dari link ni 'Sorry Boss!! saya terpaksa berhenti kerja..."


Mudah-mudahan ia mampu untuk memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan kita di dunia dan akhirat. amin 


Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah? 
Hubungi saya untuk:
FREE CONSULTATION, AFFORDABLE PRICE
&
BUSINESS OPPORTUNITY WITH SHAKLEE!!!


“Creating Healthy Families…”  


....salmiza....




0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA