VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
VIVIX SHAKLEE, KAYA 10 KALI GANDA RESVERATROL & POLIFENOL, AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik di atas untuk info lanjut. Tempahan harga Promo Vivix Tahun 2019 hubungi Bondamiza di talian 012-5852034

Selamat Datang & Salam Aidilfitri :D

Share:
Assalamualaikum,

Salam Aidilfitri, salam kemaafan kepada semua...Herm.. dah lama sangat  tak menulis blog, last menulis  tahun 2008, itu pun suka-suka saja...:)

Sejak dua menjak ni, tangan pun rasa gatal, teringin nak aktif balik, bukan sebab apa,  syok nak share info tentang breastfeeding, baby, diet dan macam-macam lagi lah, jadi bila dah ada blog ni, senang sikit nak share dengan semua :D 

Berbalik pada cerita hari raya, tahun ni, baju raya tema kelabu asap :p


Tema last minit la katakan... kekekek, 
sebabnya Jun yang lalu baru ja habis pantang, time tu dah tak sempat nak cari baju, call tailor, dia dah tak mau jahit (order close):(.

so last-last, cari dalam almari jumpa juga kain ela yang lama, 2 tahun lepas beli. Nasib baiklah, mertua kepada kakak ipar mahu tolong jahitkan, kalau tak tahun ni tiada baju raya la... walaupun baju tu saiznya agak besar, terpaksalah kurelakan jua memakainya...


Kes yang sama juga untuk En.hubby, dah malam raya baru nak kalut mencari baju, nasib baik jumpa juga warna yang sama bersaiz M, itu pun dah puas pusing satu bazar ramadhan Parit Buntar. Mencari baju sampai kaki lenguh weiii... hasilnya... taaa daaaaaa inilah foto raya famili kami tahun ni... :D





 

Perkenalkan ahli keluargaku : anak-anak panggil kami berdua Abah & Bonda 

(Dari Kiri :
  • Mohd Nazril (Abah), 
  • Rania Arissa (4 tahun), 
  • Sharifah Salmiza (Bonda Miza) dan 
  • Ruzain Aliff (4 bulan)






No comments