.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

RAHSIA SUSU IBU (EBM) BANYAK, MERIAHNYA!

Share:

Rahsia Susu (EBM) Meriah!
Ini adalah picture istimewa stok susu customer saya.. beliau nekad susukan anak dengan susu badan.. alhamdulillah berjaya sampai begitu banyak stoknya..

Pengalaman lalu kurang berjaya mendapatkan susu yang mencukupi, menjadikan customer bonda nekad nak menyusu badan 100%..


Saya sendiri berjaya buat stok susu bekalan 1 tahun 2 bulan untuk Baby Ruzain.. customer saya ni pula untuk lebih setahun.. best kan?

Notakaki : Kondisi susu apabila mengambil Set Menyusu Shaklee bukan sahaja banyak malah susu menjadi lebih pekat berkrim.. jadi bayi akan lebih kenyang
bertuahnya badan..terasa bahagia dihati.. 

Set Menyusu Shaklee dah banyak membantu ibu-ibu mencapai matlamat penyusuan ibu ekslusif.. alhamdulillah..Be simply healthy'

Master To be Bonda Miza

#BondaMiza & MFMS The Most Happening SHAKLEE Team In Malaysia


Sharifah Salmiza (Bonda Miza)
"Founder Of BondaMiza Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
(whatsapp/telegram/sms/call)
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.com


BACAAN LAIN:

No comments