RAHSIA SUSU IBU (EBM) BANYAK, MERIAHNYA!


Rahsia Susu (EBM) Meriah!
Ini adalah picture istimewa stok susu customer saya.. beliau nekad susukan anak dengan susu badan.. alhamdulillah berjaya sampai begitu banyak stoknya..

Pengalaman lalu kurang berjaya mendapatkan susu yang mencukupi, menjadikan customer bonda nekad nak menyusu badan 100%..


Saya sendiri berjaya buat stok susu bekalan 1 tahun 2 bulan untuk Baby Ruzain.. customer saya ni pula untuk lebih setahun.. best kan?

Notakaki : Kondisi susu apabila mengambil Set Menyusu Shaklee bukan sahaja banyak malah susu menjadi lebih pekat berkrim.. jadi bayi akan lebih kenyang
bertuahnya badan..terasa bahagia dihati.. 

Set Menyusu Shaklee dah banyak membantu ibu-ibu mencapai matlamat penyusuan ibu ekslusif.. alhamdulillah..Be simply healthy'

Master To be Bonda Miza

#BondaMiza & MFMS The Most Happening SHAKLEE Team In Malaysia


Sharifah Salmiza (Bonda Miza)
"Founder Of BondaMiza Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
(whatsapp/telegram/sms/call)
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.com


BACAAN LAIN:
0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU