.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

Vitamin Kulit Mulus dan Cantik dari Shaklee pada Harga Rahmah

Share:

Pernah tak kita tertanya-tanya bagaimana sesetengah orang terutamanya selebriti punyai kulit yang sihat dan berseri? Cemburu kan? Apa yea yang mereka amalkan, kosmetik apa yang diguna, dan macam-macam persoalan lagi yang timbul, kan? 

Namun sebenarnya, semua pun boleh dapatkan vitamin kulit pada harga rahmah. Jadi apakah yang diperlukan untuk dapatkan kulit yang cantik dan menawan kan?. 

Rahsia Kulit Cantik....

Okeh, salah satunya rahsia adalah kekalkan aura positif dan sihat. senyum selalu, ye ke? heheh itu baru sebahagian daripada rahsianya. (Set Kulit Cantik Shaklee)
APAKAH RAHSIA BESAR UNTUK KULIT CANTIK BERSERI?
Semua wanita termasuklah juga lelaki sekarang dah pentingkan penampilan dan inginkan kulit sihat berseri. Nak tahu tak apakah rahsia kulit cantik sihat dan berseri? 

Kalau nak tahu, inilah set vitamin Kulit bantu kulit dan badan kita berseri, mulus, gebu dan sihat. Customer bonda yang dah lama amalkan set ni memang beri feedback superb! kulit mereka glow dan lebih tegang. Jerawat pun makin mengecut tau. 

Tapi kali ini bonda nak kongsi kulit cantik dengan Vitamin kulit pada harga Rahmah! Jimat dan berkesan.. yang penting kulit gerenti lebih mulus dan bersih.. insyallah
Kulit yang sihat adalah kulit yang kekal segar, tegang, lembab, dan dijaga sepenuhnya. 

Kulit yang sihat adalah kulit yang kekal segar, tegang, lembab, dan dijaga sepenuhnya. 
Aspek penjagaan luar dan dalam sangat penting. Kita memerlukan nutrien yang secukupnya untuk (Set Kulit Cantik Shaklee)

Inilah rahsianya, rahsia  ultimate kulit sihat dari dalam, glow inner out, Discover Beauty Within! wah! menarik gitu. 

Nak kulit cantik Shaklee kita perlu lengkapkan 4 nutrien utama yang kulit kita perlukan untuk sihat, segar, tegang dan lembab. (Set Kulit Cantik Shaklee)

4 Nutrien penting untuk kulit cantik berseri dari dalam dengan Shaklee.

Rahsia 1 : Kulit Cantik Sihat Mulus Berseri : Protein untuk Membina Kulit yang Sihat
(Set Kulit Cantik Shaklee)
Badan dihasilkan dari protein dan dengan itu, untuk memiliki kulit yang sihat berseri, pengambilan protein yang mencukupi adalah penting kerana ia:
  • Membekalkan asid amino yang penting, yang tidak dihasilkan oleh tubuh anda untuk fungsi kulit yang optimum.
  • Menyokong pengeluaran sel-sel kulit yang sihat.
  • Terlibat dalam pemulihan serta pembaikan sel dan tisu kulit.
  • Menghasilkan hormon yang sihat dan enzim penting untuk kulit.
  • Menyokong pengeluaran asid amino glutation yang membantu melindungi sel-sel kulit dari kerosakan akibat cahaya matahari.


Rahsia 2 : Kulit Cantik Sihat Mulus Berseri : Perlindungan Antioksida dengan Vitamin C
(Set Kulit Cantik Shaklee)
Vitamin Kulit - Vitamin C, yang bertindak sebagai antioksida menggalakkan penghasilan kulit yang sihat dengan meneutralkan kerosakan disebabkan oleh radikal bebas. Walaubagaimanapun, badan kita tidak berupaya untuk menghasilkan vitamin C dan pengambilan vitamin C membantu untuk :
  • Mengurangkan kedutan, melegakan kulit yang kering dan kasar.4
  • Menggalakkan penghasilan kolagen dan regenerasi kulit.
  • Membantu dalam penyembuhan luka.
  • Mempertahankan kulit daripada radikal bebas.


Rahsia 3 : Kulit Cantik Sihat Mulus Berseri : Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen
(Set Kulit Cantik Shaklee)
Kolagen adalah struktur penting untuk kulit anda. Ia mengekalkan keanjalan kulit anda dan menghalangnya daripada berkedut, berparut dan menjadi kendur. Berita baiknya adalah badan anda boleh menghasilkannya sendiri.

Walau bagaimanapun, apabila usia semakin meningkat, jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan, ianya akan mendedahkan anda kepada risiko kulit berkedut dan kendur. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini dan mulakan pengambilan kolagen sekarang untuk;
  • Kulit yang lebih anjal.
  • Mengurangkan kedutan.
  • Kulit yang lebih lembut, lebih padat.
  • Mengurangkan parut.

Rahsia 4 : Kulit Cantik Sihat Mulus Berseri : Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA
(Set Kulit Cantik Shaklee)
Kulit yang sihat bergantung pada jumlah asid lemak pada bahagian kulit terutamanya, asid gamma-linolenic (GLA). 

Asid lemak ini berperanan penting untuk mengekalkan kelembapan kulit dan juga:
  • Mengurangkan gatal dan kulit yang bersisik.
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Melawan keradangan.


Rahsia 5 : Kulit Cantik Sihat Mulus Berseri : Lindungi kulit daripada sinaran UV

Kuatkan perlindungan terhadap sinaran UV dengan meningkatkan pengambilan karotenoid harian anda. Karotenoid bermanfaat dalam melindungi sel-sel kulit yang sihat daripada kerosakan sinaran matahari.

Ia juga dikenali sebagai ‘Pelindung Matahari Dalaman' anda. Tingkatkan perlindungan anti-keradangan dari omega-6 (GLA) dengan melengkapinya bersama vitamin C.(Set Kulit Cantik Shaklee)

Inilah antara Vitamin Kulit wajib seorang wanita. Ketika usia muda, kulit masih kelihatan segar dan tegang, tetapi apabila usia mula meningkat 30an, badan memerlukan lebih nutrisi untuk memastikan fungsi sel kita cukup nutirisi bagi menghasilkan sel kulit sihat. (Set Kulit Cantik Shaklee)

KLIK PADA GAMBAR DIBAWAH UNTUK INFO TERPERINCI DAN TESTIMONI SETIAP SUPLEMEN SHAKLEE
ESP Shaklee bukan sekadar vitamin kulit biasa






Vitamin Kulit bukan sahaja membantu mencantik dan menyihatkan kulit, malah membantu meningkatkan kesihatan secara keseluruhan termasuklah meningkatkan imunisasi terhadap kuman dan bakteria, memastikan sendi dan rambut yang sihat, perjalanan haid yang lebih baik dan membantu penyerapan vitamin lain yang lebih sempurna ke dalam badan kita.

Jomlah dapatkan vitamin rahmah shaklee ya!


Ingin tahun info Lanjut mengenai Set Berpuasa Shaklee?

klik pada gambar untuk info set berpuasa Shaklee

Ingin dapatkan suplemen kesihatan Shaklee untuk seisi keluarga?


Ingin menjana pendapatan tambahan? 
Ingin tahu lebih lanjut lagi mengenai suplemen Shaklee ni, boleh terus contact bonda ye seperti nombor di bawah


Bonda Miza
Your Trusted Shaklee Leader
SID : 963856

Ingin Lebih Jimat ? 
dengan pembelian melalui BondaMiza, anda akan layak .... mendapat
  • *PERCUMA KEAHLIAN Shaklee bernilai RM35.00* (bagi belian 100UV ke atas)
  • *PENJIMATAN pada harga ahli
  • *PERCUMA PENGHANTARAN KURIER ke seluruh Malaysia (bagi belian RM300 ke atas)
  • *EXTRA BONUS TUNAI 5 - 21% (dibayar terus ke akaun anda pada bulan berikutnya oleh Shaklee Sdn Bhd) - bagi belian 150UV ke atas berdasarkan tangga bonus belian anda pada bulan yang sama.
  • *PENJIMATAN SEHINGGA 15-20% dari nilai wang anda


#BondaMiza MagNificent & MFMS The Most Happening SHAKLEE Team In Malaysia

Sharifah Salmiza & Mohd Nazril
"Founder Of BondaMiza Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
www.bondamiza.com 

 * Produk-produk Shaklee ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Testimoni adalah maklumbalas pengguna dan setiap orang mempunyai kesan & pengalaman yang berbeza.

 

ANDA MENCARI BISNES YANG MODAL RENDAH DAN MUDAH? SIAPA BOLEH BUAT BISNES SHAKLEE?

Sesiapa saja bertaraf warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Berminat untuk mulakan perniagaan  Shaklee ? jom Miza bantu anda..

 

 boleh hubungi bonda miza / whatsapp terus bonda di talian 
 

šŸŒŸ7 SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM MFMSšŸŒŸ

Nak tahu kenapa saya dan ramai yang lain pilih buat bisnes Shaklee bersama team MFMS?

✅ 1. Produk Shaklee TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN lebih 100 TAHUN.
    
✅ 2. Company Shaklee sangat STABIL & KUKUH sejak tahun 1956.
    
✅ 3. Produk Shaklee ada PERMINTAAN TINGGI di Malaysia, market luas dan mudah dipasarkan.
    
✅ 4. Bisnes Shaklee adalah bisnes NETWORK MARKETING PERTAMA DI DUNIA.
    
✅ 5. Bisnes Shaklee boleh DIWARISKAN kepada anak cucu kita.
    
✅ 6. Dalam Team MFMS dah ada ILMU & MENTOR yang betul dan PROVEN SUCCESS.
    
✅ 7. MODAL RENDAH & PULANGAN TINGGI.


Nak tahu lebih lagi?

Jom tonton video bersama Masters Founder Team MFMS :-

TONTON VIDEO


Dah habis tonton?

Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :
 

 
Sila klik sini untuk terus mendaftar ke System Shaklee

 
 Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee
 

 
 BondaMiza Nazril
Team MFMS Empire


#NextLevelBlogging
#Shakleetriumph2023
#Shakleethrive2023
#SetRahmahShaklee2023
 
 

No comments