SAYA BERNIAGA LAIN MACAM

Assalamulaikum.. nak kongsi cerita hari ni :D shaklee




Teman-teman selalu tanya u biz apa? shaklee
♡Saya jawab Biz bantu org lain capai impian mereka...

Product apa ye? shaklee
♡♡Saya kongsi produk kesihatan yang unggul yang saya sekeluarga sendiri telah menjadi pelanggan no.1 Shaklee sejak 25 tahun dulu. (saya pun dah guna 3 tahun)

Cara pemasarannya? shaklee
♡♡♡terus dari individu ke individu..(words of mouth advertising) online internet pun boleh.

Mana katalognya?? shaklee
♡♡♡Diri dan kesihatan saya sekeluarga..tengok muka kami ..itu katalog sebenar

Boleh jadi kaya ke buat biz ni?? shaklee
♡♡♡Alhamdulillah bukan saya seorang je yang kaya tapi dah beribu orang telah pun berjaya dengan pendapatan 3,4,5 dan 6 angka sebulan.

Ekonomi meleset boleh ke berjaya?? shaklee
♡♡♡Pengalaman saya 25 tahun biz ni akan meletup selepas ekonomi turun sebab ramai yang nak cari peluang...(recession proof biz)

Kalau nak seribu daya...orang berjaya cari sebab orang yang lambat berjaya asyik cari alasan serta tak fokus. petikan sifu saya.. PM Dato Haji Roslan shaklee


JOM bersama kami ubah masa depan sekarang...be my successfull leaders ya!!shaklee


JOM KITA KAYA DAN BERJAYA DUNIA & AKHIRAT.. INSYALLAH.. :D  shaklee





Saya hadiahkan Ebook percuma untuk anda “Sorry Boss!!! Saya Terpaksa Berhenti Kerja”. Sila download percuma di DI SINI

http://www.ebookniaga.com/sorryboss/shaza
(Ebook ini bukan sahaja penuh dengan tip-tip kehidupan dan bisnes, malah pengalaman sebenar seorang wanita yang pernah bekerja sebagai engineer dan akhirnya JATUH CINTA dengan perniagaannya dan membuat keputusan untuk 100% tumpuan kepada perniagaan ini.. IMPIAN menjadi SURI RUMAH BERPENDAPATAN TINGGI TERCAPAI. .. Alhamdulillah.. :D

Mudah-mudahan segala tip dan panduan perniagaan di dalam ebook ini mampu memberi motivasi kepada kita semua agar lebih berjaya dalam kehidupan di dunia dan akhirat.  

'Be simply healthy'

Master To be Bonda Miza

#BondaMiza & MFMS  the Milionaires SHAKLEE In Malaysia

Sharifah Salmiza
"Founder Of BondaMiza Nazril Millionaire In Shaklee"
012 585 2034 
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.com








0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA