Tip Kesuburan Suami Isteri

Assalammualaikum 

Alhamdulillah..rezeki saya dan suami dikurniakan zuriat seawal perkahwinan kami. Pengalaman pertama saat-saat hamil adalah sangat indah. Syukur tak dapat nak gambar dengan kata. Itu kenangan dan pengalaman saya. 
Sebenarnya.. saya ada ramai kenalan yang masih menanti kehadiran zuriat untuk menyerikan rumah tangga mereka. Ada yang berkahwin lebih dari 5 tahun. 

Saya sangat kagum kerana mereka kerana tak pernah putus asa menanti kehadiran si kecil pengikat kasih sayang, walaupun saya tahu terdetik dihati kecil mereka terlalu inginkan anak.. 

“Ya Allah, bantulah saudaraku supaya mereka juga dapat merasa keindahan menimang cahaya mata.. sesungguhnya hanyaMu yang Maha Mengasihi lagi Maha Mengetahui”

So di sini ada beberapa tip yang ditekankan oleh Dr Hamid Arshat, Pakar Sakit Puan.. sangat bermanfaat untuk dipraktikan :D sila ke gambar di bawah dan klik untuk bacaan selanjutnya.. :D

 Baca selanjutnya si sini

0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU