SENARAI SEMAK MAKANAN KEPERLUAN IBU BERPANTANG - Hamil, Bersalin & Menyusu

SENARAI SEMAK MAKANAN KEPERLUAN IBU BERPANTANG  (sila klik di tajuk untuk pautan sepenuhnya)

Assalamualaikum...

Sebenarnya bonda tengah buat housekeeping dalam pc. tiba-tiba terjumpa check list ini.. dah lama simpan.. masih ada rupanya.

ini adalah check list masa saya bersiap sedia untuk menghadapi fasa berpantang pada 2009 dan 2013. Saya kumpulkan semua info dan mudah untuk dirujuk nanti semasa dalam berpantang..

Oleh kerana saya dah jumpa senarai semak ini, ada baiknya saya kongsikan dengan semua bakal ibu. Pastinya senarai semak saya ini dapat membantu mummy sekalian kan ? :D

Herm... apabila tengok balik senarai semak berpantang, teringat pula semasa berpantangkan Rania dan Ruzain.. indahnya pengalaman menyambut bayi comel..

okeh! ini adalah senarai keperlua makanan dan lain-lain yang boleh diambil dan tidak semasa dalam berpantang.

Perlu diingatkan yea, setiap orang tidak sama.


0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU