.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

Jom Buat Bisnes Shaklee : Bisnes Paling Mudah, berbaloi dan boleh bisnes dimana-mana saja

Share:

Assalamualaikum, Apakhabar? 

Miza doakan semua pembaca Blog Bonda Miza diberkati Ilahi senantiasa. Miza suka nak kongsikan kenapa best Buat BISNES SHAKLEE ni..


Jom Buat Bisnes Shaklee : Bisnes Paling Mudah, Zero Modal, Jana income dari Rumah

PKP, PKPB dan PKPP, 1001 macam cerita, ramai yang terkesan, ada yang pendapatan merosot. Ada juga yang hilang terus sumber pendapatan.

Tak efektif jika hanya duduk rumah tanpa masuk apa-apa sumber kewangan.

Miza nak tanya, anda sedang cari bisnes apa nak buat? dah ada yea dalam pikiran anda?

Boleh tak jika miza nak anda luangkan masa hanya sejam sehari untuk buat bisnes Shaklee? Ya minima hanya sejam sahaja anda fokus untuk bisnes Shaklee.   

Anda hanya perlu luangkan masa minima 30 minit ke 1 jam sahaja sehari untuk buat bisnes Shaklee.

 

Anda ada MASA LAPANG 30 minit ke sejam sehari?

Jika ya, jom Miza nak kongsikan bisnes Shaklee yang Superb Best!

Miza ulang ya, kenapa Bisnes Shaklee ni bisnes paling mudah dan anda boleh buat.

Bisnes Shaklee ni, bisnes paling mudah kerana :


  • Yuran menjadi ahli hanya RM35 sahaja atau anda boleh pilih keahlian PERCUMA
  • Tak perlu beli stok,
  • Tak perlu kedai, sepp lah duit menyewa kedai
  • Tak perlu upah pekerja, jimat belanja dari bayar gaji
  • Tak perlu nak keluar beratur poskan barang, jimatkan masa & tenaga, kos parking an so on
  • Semuanya di uruskan oleh HQ Shaklee, mudah kan?

Jadi apa yang anda nak kena buat? Anda hanya perlu tingkatkan ilmu dan promo sahaja, mudahkan? Caranya? Itu miza ajarkan lepas ni.

 

JOM MULAKAN PERNIAGAAN SHAKLEE ANDA SENDIRI

Shaklee adalah satu hadiah. Memiliki sebuah perniagaan dan kerjaya bersama Shaklee adalah suatu anugerah buat keluarga kerana ia saling melengkapi kehidupan anda, bukan untuk menjadi saingan sesama sendiri.

Apakah kelebihan memiliki sebuah Perniagaan Shaklee?

 
Hak pengedaran eksklusif kepada produk kualiti tinggi.

  • Nutrisi Tambahan, terbukti dengan sains dan sejarah 100 tahun.
  • Pembersih Rumah yang pekat dan mesra alam.
  • Produk Penjagaan Kulit Yang Terbukti Secara Klinikal untuk kulit yang lebih muda.

Perniagaan jualan langsung tulen

  • Shaklee berisiko rendah dan memerlukan kos MINIMA RM35 untuk memulakan perniagaan.
  • Shaklee mempunyai rekod pencapaian lebih dari 60 tahun dalam perniagaan dan lebih daripada 100 tahun inovasi dalam produk pemakanan.
 
  • Shaklee menyediakan peluang latihan dan pembelajaran untuk anda memulakan perniagaan dan membantu anda berkembang.
  • Shaklee mempunyai Pelan Pampasan yang mewah, dimana ia tidak mengehadkan berapa banyak yang anda boleh peroleh dan memberi ganjaran apabila anda membantu orang lain di dalam kumpulan anda yang telah berjaya.
  • Perniagaan Shaklee adalah milik anda dan anda tentukan waktu anda, mengakses 24/7 dari mana-mana sahaja di Malaysia dan juga seluruh pelosok dunia.
  • Anda boleh mengumpul mata untuk melayakkan diri ke Lawatan Serantau dan Antarabangsa dan peroleh lebih banyak mata untuk membawa keluarga anda.
  • Shaklee mengekalkan etika jualan dan perilaku perniagaan beserta menguatkuasakan Kod Etika.
  • Perniagaan Shaklee Anda boleh menjadi sebahagian daripada warisan keluarga anda kerana anak-anak boleh mewarisi perniagaan anda.


BISNES SHAKLEE - CARA MUDAH JANA INCOME SHAKLEE

Jika ya, jom bersama miza, kita mulakan perniagaan dengan shaklee. Bisnes shaklee memberi peluang kepada anda menjana pendapatan hanya dari rumah tau. Betul!

First of all, Shaklee ini adalah perniagaan MLM yang patuh Syariah.

https://www.shaklee.com.my/content/whyshaklee-shaklee-family-mission

Apakah kebanyakkan masa sejam dalam Bisnes Shaklee tu? Dalam lebih kurang masa sejam bisnes, Miza ambil masa untuk : 

         πŸ’’Menulis Blog 

  • πŸ’’ Update Google Business dan Facebook
  • πŸ’’ Perkongisan ilmu / info produk @ bisnes dengan anak didik dan customers
  • πŸ’’ Daftarkan new membership atau selesaikan order untuk anak /cucu / cicit / customers
  • πŸ’’ PM prospek / customers Miza

 

Dan macam-macam lagi!..

jika anda seorang blogger, tik tok, youtuber, insta famous, tak famous pun boleh tau, jika anda suka facebook, tiktok, jika anda seorang suri rumah, anda bekerja, anda pelajar, apa jua kiranya anda, bisnes Shaklee adalah pilihan tepat buat anda.

Miza dapat kebanyakkan panggilan dan mesej pelanggan dari google search dan FB page. Jika anda memang aktif di blog, FB, youtube, instagram atau tiktok. Semua flatform ini boleh diguna untuk bisnes Shaklee. Even rakan-rakan kerja, jiran tetangga, sanak saudara, semua boleh membantu bisnes anda.

Yang penting anda mesti luangkan masa atleast 30 minit ke 1 jam sehari untuk bisnes Shaklee ni.

Sebab itulah miza rasa rugi sangat andai anda tak cuba buat bisnes Shaklee, sebab miza dah buat, dan ianya memang Bisnes yang mudah, modalnya rendah, dan boleh buat di mana-mana saja. Best sangat!

Imagine, jika anda seorang blogger atau kerap menggunakan facebook atau instagram, blog dan carian FB page anda mungkin berada pada carian utama google, sudah dikenali oleh google, pasti mudah untuk anda berada di page utama carian google tentang bisnes shaklee dan juga produk shaklee.

Orang kata, dimana ada kemahuan, pasti ada kejayaannya. Percayalah bisnes Shaklee, bisnes yang patut anda cuba.

Okeh, Jom miza kongsikan bagaimana cara untuk menjadi Ahli Shaklee

Anda boleh saja jadi ahli untuk makan sendiri atau buat bisnes Shaklee.

Jadi pertama sekali untuk join Shaklee anda perlulah menjadi Ahli Shaklee di bawah Miza dulu yea

 

Langkah pertama : ANDA PERLU JADI AHLI SHAKLEE :

 

CARA-CARA JADI AHLI SHAKLEE :

Ada 2 cara untuk menjadi ahli Shaklee

πŸ‘πŸ‘ Cara jadi ahli 1 : DAFTAR SHAKLEE PERCUMA

Anda mendaftar ahli percuma dengan pembelian 100uv ke atas bersamaan lebih kurang RM380 ke RM400 harga produk Shaklee dalam satu resit. Anda akan menerima member-ekit (Panduan Produk, Panduan Bisnes Shaklee, Panduan peluang Shaklee tawarkan dan juga senarai harga Shaklee), dan jika anda tak  nak beli apa-apa barang, boleh ambil option keahlian seterus di bawah:

πŸ‘πŸ‘ Cara jadi ahli 2 : DAFTAR SHAKLEE BERBAYAR

Anda perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM35.00 sahaja dan anda akan mendapat e-member kit (Panduan Produk, Panduan Bisnes Shaklee, Panduan peluang Shaklee tawarkan dan juga senarai harga Shaklee)

 


INFO RENEW KEAHLIAN SHAKLEE

* Keahlian Shaklee adalah setahun bermula tarikh daftar hinggalah tarikh lahir tahun seterusnya. Untuk renew kelak, hanya beli apa-apa produk shaklee (dalam tempoh 3 bulan sehingga tarikh lahir anda dan anda akan dapat permbaharuan keahlian Shaklee secara percuma)

 

APAKAH MANFAAT LAIN YANG AHLI SHAKLEE AKAN DAPAT? 

  •  Anda menikmati Produk Shaklee pada Harga Pengedar (DN)
  •  Anda layak mendapat bonus bermula 5% hingga 21% bonus ke atas pembelian anda
  •  Anda boleh mendapatkan konsultasi bersama Pakar Nutrisi Shaklee pada bila-bila masa
  • Anda berpeluang hadir ke Taklimat Kesihatan & acara Shaklee
  • Pembelian bernilai RM300 ke atas, percuma kurier ke seluruh Malaysia
  • Trip dalam dan luar Negara 
  • Bonus kepimpinan 
  • Bonus Kereta

 

KENAPA BISNES SHAKLEE, BISNES YANG MUDAH?

Apa yang terkandung dalam Sistem Online Bisnes Shaklee?

 

Sistem Shaklee sangat Best kerana :

Fleksible - mempunyai pelbagai ciri mesra pengguna, anda boleh akses menggunakan telefon bimbit  atau komputer anda. Yang pasti, anda boleh jalankan bisnes Shaklee dimana-mana sahaja dan pada bila-bila masa anda suka.

Pembelian Mudah – Anda hanya perlukan masa kurang dari 10 minit membuat pembelian di website shaklee. Pilih produk yang anda ingin beli, klik, jika telah berpuas hati anda boleh terus bayar.

 

Pembayaran Mudah : Sistem dengan pembayaran pelbagai pilihan. Anda boleh pilih untuk membayar menggunakan kad debit, kad kredit, mahupun terus pembayaran secara FPX terus dari akaun bank anda.  Yang penting pembayaran di system Shaklee adalah selamat dan cepat.

  

 

Pautan link online : Anda boleh khaskan set-set produk yang anda ingin mudahkan pembeli untuk membaca dan membuat pembelian terus dari Shaklee.


Pusat Sumber – Sistem Shaklee mempunyai pelbagai maklumat tentang bisnes dan produk di pusat sumber website shaklee. Apa saja yang anda cari, video, artikel, poster semuanya dihujung jari untuk dikongsi kepada prospek mahupun pelanggan anda melalui Whatsapp. Semuanya hanyalah di hujung jari.

 

Buku Alamat – Bagi memudahkan bisnes Shaklee anda, Shaklee mempunyai buku alamat yang boleh menyimpan sehingga 100 alamat pelanggan supaya mudah dicari. Jika customer atau agen anda ingin repeat order, mudah untuk anda dapat semula data mereka kembali. Mudahkan?

 

Shaklee Akademi : anda dapat belajar tentang produk dan perniagaan didalam talian. DI Shaklee Akademi akan bantu anda, dengan modul-modul pembelajaran untuk mudahkan anda mendapatkan info tentang bisnes, produk mahunpun bagaimana untuk mengembangkan ilmu kepada anak buah Shaklee anda.

 

SIAPA BOLEH BUAT BISNES SHAKLEE?

Sesiapa saja bertaraf warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Berminat untuk mulakan perniagaan  Shaklee ? jom contact Miza

 

boleh hubungi bonda miza / whatsapp terus bonda di talian 
 

🌟7 SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM MFMS🌟

Nak tahu kenapa saya dan ramai yang lain pilih buat bisnes Shaklee bersama team MFMS?

✅ 1. Produk Shaklee TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN lebih 100 TAHUN.
    
✅ 2. Company Shaklee sangat STABIL & KUKUH sejak tahun 1956.
    
✅ 3. Produk Shaklee ada PERMINTAAN TINGGI di Malaysia, market luas dan mudah dipasarkan.
    
✅ 4. Bisnes Shaklee adalah bisnes NETWORK MARKETING PERTAMA DI DUNIA.
    
✅ 5. Bisnes Shaklee boleh DIWARISKAN kepada anak cucu kita.
    
✅ 6. Dalam Team MFMS dah ada ILMU & MENTOR yang betul dan PROVEN SUCCESS.
    
✅ 7. MODAL RENDAH & PULANGAN TINGGI.

Nak tahu lebih detail?
Jom tonton video bersama Masters Founder Team MFMS:-

http://bit.ly/WhyShakleeMFMS

Dah habis tonton?

Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee

 

ANDA MENCARI BISNES YANG MODAL RENDAH DAN MUDAH? SIAPA BOLEH BUAT BISNES SHAKLEE?

Sesiapa saja bertaraf warganegara Malaysia yang berumur 18 tahun ke atas.

Berminat untuk mulakan perniagaan  Shaklee ? jom contact Miza

 

boleh hubungi bonda miza / whatsapp terus bonda di talian 
 

🌟7 SEBAB KENAPA SAYA PILIH BISNES SHAKLEE BERSAMA TEAM MFMS🌟

Nak tahu kenapa saya dan ramai yang lain pilih buat bisnes Shaklee bersama team MFMS?

✅ 1. Produk Shaklee TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN lebih 100 TAHUN.
    
✅ 2. Company Shaklee sangat STABIL & KUKUH sejak tahun 1956.
    
✅ 3. Produk Shaklee ada PERMINTAAN TINGGI di Malaysia, market luas dan mudah dipasarkan.
    
✅ 4. Bisnes Shaklee adalah bisnes NETWORK MARKETING PERTAMA DI DUNIA.
    
✅ 5. Bisnes Shaklee boleh DIWARISKAN kepada anak cucu kita.
    
✅ 6. Dalam Team MFMS dah ada ILMU & MENTOR yang betul dan PROVEN SUCCESS.
    
✅ 7. MODAL RENDAH & PULANGAN TINGGI.

Nak tahu lebih detail?
Jom tonton video bersama Masters Founder Team MFMS:-

http://bit.ly/WhyShakleeMFMS

Dah habis tonton?

Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee


https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=963856
 Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee
 

 
 BondaMiza Nazril
Team MFMS Empire
 




Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee

BondaMiza Nazril
Team MFMS Empire

 




Sila klik link di bawah untuk saya bantu anda :

Wasap.my/60125852034/NakJoinShaklee


https://linktr.ee/bondamiza%20

No comments