.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

Mobile Spa, Bisnes Ideal Untuk Surirumah

Share:
Pastinya menjadi suri rumah sangat mencabar sekarang ni. Ditambah pula, jika hanya si suami sahaja yang bekerja untuk menampung keperluan keluarga. Ada kalanya, kesempitan kewangan keluarga membuatkan si isteri perlu mencari jalan keluar menambah pandapatan keluarga.

Banyak faktor yang perlu dipertimbangan apabila isteri berstatus surirumah terpaksa keluar bekerja. termasuklah kos penjagaan anak-anak, kos makan, tambang dan minyak kenderaan pula.

Anda tahu tak sekarang, anda sebagai suri rumah masih boleh menjana pendapatan melalui bisnes mobile spa. Paling bestnya, bisnes mobile spa, memudahkan anda mengatur kerja rumah dan masa untuk bisnes anda. 

Bisnes mobile spa memang sangat ideal untuk suri rumah. Tentu anda juga teringin untuk punyai pendapatan sendiri dan selebihnya boleh diguna untuk membantu keluarga dan ibubapa.

mobile spa, bisnes yang sesuai untuk surirumah ceburi
Di mana ada kemahuan di situ ada jalan..
Tentunya, anda berfikir bagaimana untuk memulakan perniagaan mobile spa ni, anda tiada pengalaman, tiada kemahiran, modal pun tak banyak..

herm, jangan risau. Di TWB mobile spa, anda bukan sahaja dapat memulakan perniagaan spa anda pada kadar yang sangat berbaloi di Malaysia, malah anda turut diberikan latihan kemahiran, tunjuk ajar, peralatan spa dan kumpulan sokongan bersama. Kiranya selepas tamat latihan dah terus boleh mulakan bisnes spa anda. 




APAKAH TWB?

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 6 penjuru.

Syukur Alhamdulillah, ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash. Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan.

Ini hanya duit dari SERVIS SPA sahaja. Dalam TWB ini, kita masih boleh menjana kewangan dari 5 penjuru yang lain, kerana peserta berpeluang memperoleh income dari 6 penjuru.

VISI & MISI PROJEK TWB

VISI TWB : 

Melahirkan golongan wanita yang mampu berdikari, menjana pendapatan lumayan melalui karier yang fleksibel di samping mempunyai lebih banyak masa berkualiti bersama keluarga tersayang.

MISI TWB :

Menyediakan ilmu, kemahiran, produk kelengkapan dan sokongan moral kepada golongan wanita untuk menjalankan Bisnes Mobile SPA atas nama sendiri, dengan modal yang rendah, mampu menjana "instant cash" setiap hari dan pendapatan lumayan setiap bulan.
KENAPA BISNES MOBILE SPA?   

Bisnes Mobile Spa hanya perlukan modal yang rendah, tapi mampu memberikan pendapatan segera, atau INSTANT CASH setiap hari.

Amazingly !!!! Kami jumpa dengan "MOBILE SPA".

Dari situlah kami mendapat idea dan mula membangunkan kursus Mobile Spa untuk membantu para wanita menjana pendapatan dengan segera.

Kajian kami di internet 2 tahun lepas memang tepat. Sekarang ini untuk tahun 2018 dan 2019, bisnes servis MOBILE SPA sangat famous dan dapat demand yang tinggi!

Wanita zaman sekarang ni, ramai yang penat bekerja kan. Tak kisah lah kerja di office ke, kerja dari rumah ke, even surirumah pun memang penat dan stress sangat dengan kerja seharian.

Antara cara paling berkesan menghilangkan kepenatan dan stress bagi seorang wanita adalah memanjakan diri dengan service SPA.

Ternyata, service SPA sangat membantu menghilangkan rasa stress, membangkitkan mood happy dan rata-rata pelanggan akan rasa lebih segar dan lebih produktif. 

TAPI, nak keluar ke kedai SPA selalunya tak ada masa, leceh nak bawa anak kecik, leceh nak cari parking dan macam-macam lagi masalah.

Maka, dengan adanya SERVICE MOBILE SPA TERUS KE RUMAH ANDA, segala masalah ni selesai.

Sebab itulah bisnes MOBILE SPA mendapat sambutan hebat dari para wanita masa kini.

SIAPA YANG PATUT MENYERTAI KURSUS TWB INI?

Berdasarkan pengalaman, kami merasakan ini adalah ciri ciri wanita yang SANGAT SESUAI MENYERTAI KURSUS MOBILE SPA TWB dan seterusnya menjadikan business Mobile Spa sebagai sumber pendapatan. 

  • Wanita yang teringin nak buat bisnes tetapi tak tahu nak buat bisnes apa.
  • Wanita surirumah yang nak buat income dari rumah.
  • Wanita yang masih bekerja tetapi nak tambah income secara part time.
  • Wanita graduan yang masih menganggur. 
  • Wanita pelajar kolej dan university yang memerlukan duit poket tambahan secara part time.
  • Wanita yang minat sangat bisnes SPA tetapi tiada modal besar nak setup kedai.
  • Wanita yang mempunyai impian untuk buka SPA sendiri.
  • Wanita pengusaha pusat SPA yang kekurangan pelanggan dan terpaksa membayar kos operasi kedai yang tinggi.
  • Wanita yang berkerjaya, tetapi rasa NAK BERHENTI KERJA tetapi ada sumber pendapatan yang melebihi gaji sekarang. 
Jika anda ada ciri-ciri di atas, anda lah calon BEAUTICIAN TWB yang kami cari! Kursus MOBILE SPA ini sangat sesuai untuk anda.

Berminat untuk menyertai TWB Mobile Spa? boleh terus contact bonda ye untuk info dan pendaftaran seperti nombor di bawah : 








No comments