.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

PART TIME JOB MOBILE SPA : CARA MUDAH JANA PENDAPATAN DENGAN SERVIS SPA MOBILE

Share:
Salam sejahtera semua pembaca kesayangan bonda. Kali ni bonda nak share cara mudah nak jana pendapatan walaupun dari rumah saja.

Anda suri rumah? anda bekerja? anda student?  sesiapa pun anda, semua orang sesuai buat bisnes mobile spa ni.

KENAPA BONDA KATA, ANDA SESUAI BUAT SERVIS SPA MOBILE? 

Haa inilah sebabnya, kita kan perempuan, perempuan semua sukakan kecantikan. Kalau lihat muka ada problem sikit mesti dah concern.

Tambahan pula, sekarang nak cuci muka facial semua nak ke spa,dah kena pula buat temujanji. Masa pula terhad. So inilah peluang yang bonda nampak anda semua boleh buat. 

PART TIME JOB MOBILE SPA!


yess.. PART TIME JOB MOBILE SPA! cara mudah jana pendapatan tau.

MUDAH, SENANG & SANGAT BERBALOI INCOMENYA.. sejam servis dah boleh dapat antara RM70-120.00. Itu baru income sejam, kalau seminggu? sebulan? sendiri kiralah kan.. hehe

pengiraan mudah, katalah anda, servis sejam sahaja sehari : 

SEJAM sehari RM100
SEMINGGU RM700
SEBULAN ? RM3000! Wow! part time job RM3000, itu belum masuk gaji anda lagi kan? 

yang penting dimana ada kemahuan, disitu ada jalannya. 

Owh, di mana nak belajar mobile spa?

kita semua latar belakang berbeza, ada seorang tukang jahit, tahu-tahulah kan, menjahit perlukan kesabaran tinggi, kalau kerja makan gaji pula, tunggu cukup bulan baru dapat gaji. Tapi, income mobile spa, hari ni buat, terus dapat.

apa kata mereka yang dah buat mobile Spa :


upah mobile spa sejam dah sama upah menjahit sepasang baju.
lagi...
tak sampai sehari dah boleh dapat RM200, best kan??
income servis spa mobile! wow!
SKILL MOBILE SPA, NAK BELAJAR DI MANA?

Jom join MOBILE SPA TWB kami. 

Skill yang kami ajarkan silibus paling senang, praktikal, selamat dan cepat buat duit! Sekali belajar, kemahiran spa dah boleh guna sampai bila-bila! balik kelas, pun dah terus boleh servis ke customer.





Dalam TWB Mobile SPA, anda bukan sahaja diajar kemahiran spa, malah anda akan belajar dan diberikan panduan :
  • Pemasaran servis mobile spa
  • Cara jana income 6 penjuru
  • Bahan lengkap spa 
  • Support group
Selepas habis kursus, anda tak perlu pikir perlu buka kedai, nak beli bahan spa dan bagaimana nak pasarkan servis spa anda, semua dah kami bantu sediakan. 

berbaloi kan? memang tak dapatlah dimana-mana di tempat lain. 

NAK TAHU BERAPA YURAN KURSUS MOBILE SPA TWB? 

Harga pekej kursus TWB Spa Mobile 2019, seperti berikut : 

TWB Pekej A : RM1999

  • Starter set Youth Skincare
  • Trial kit SPA
  • Mobile Bag Spa
  • Sijil penyertaan
  • 5 courses (Facial | Body Scrub | Sauna | Foot & Hand Spa | Aroma Milk)

TWB Pekej B : RM2999

  • Complete set Youth Skincare
  • Trial Kit Spa
  • Trolley Spa Bag
  • Skin Analyzer
  • Ion Massager
  • Facial Bowl
  • 5 courses (Facial | Body Scrub | Sauna | Foot & Hand Spa | Aroma Milk)
  • BONUS : MAKE OVER CLASS WORTH RM1K++


Percayalah, modal RM1,999 atau RM2999 tu memang senang je nak dapat balik asalkan RAJIN. 

Lepas balik modal, produk pun masih ada banyak lagi. Boleh teruskan buat duit lebih banyak.

Tiada asas bisnes? tiada pengalaman? ada anak kecil? tengah sarat mengandung? Sibuk? Semua pun boleh join TWB & jalani latihan. Tiada masalah!

Lagi cepat join, lagi cepat boleh buat duit. FAST ACTION FAST RESULTS!

andalah orangnya yang kami cari. 



Berminat untuk menyertai TWB Mobile Spa? boleh terus contact bonda ye seperti nombor di bawah : 


SPA MOBILE CARA MUDAH JANA PENDAPATAN, BERBALOI & MUDAH!



Bonda Miza Nazril
"Founder Of MagNificent Masters"
012 585 2034 
www.bondamiza.com



No comments