VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

BISNES MOBILE SPA SATU PELABURAN YANG BIJAK? TENTULAH, ADA 8 SEBAB ANDA WAJIB BUAT!

Share:
Salam sayang buat semua pembaca blog bonda. Alhamdulillah, semakin hari semakin ramai wanita ceburkan diri dalam perniagaan servis spa especially mobile spa ni. 

Ramai juga yang takut-takut dan masih berpikir berbaloi ke melabur dalam bisnes mobile spa nih?


kalau nak tahu. bisnes Spa TWB adalah bisnes spa yang sangat berbaloi dan antara paling murah di Malaysia ni. Malahan ia bukan sahaja berikan ilmu spa, malah turut terus menerus memberikan sokongan selepas anda graduate dari latihan Spa TWB & paling berbaloi dengan income 6 penjuru yang anda pasti tak percaya anda boleh dapat dengannya. 

APA ITU TWB (THE WALKING BEAUTY)?

The Walking Beauty (TWB) ini adalah satu projek khas bertujuan membantu para wanita yang berminat belajar cara menjalankan bisnes servis Mobile SPA (SPA Tanpa Kedai) dan merebut peluang buat duit hari-hari dari sumber pendapatan 6 penjuru.

Syukur Alhamdulillah, ramai yang join kursus hari ini, esok dah mula menjana instant cash.

Rata rata peserta kursus yang komited boleh menjana pendapatan sekitar RM2k ke RM5k sebulan

KENAPA BISNES MOBILE SPA SATU PELABURAN BIJAK? 

haa.. bonda tak nafikan ramai yang takut nak keluarkan modal awal, dengar RM1000 ATAU RM2000, terus wow buntang mata! mana nak cari modal. Ye bonda faham, tapi jangan bimbang, modal sebanyak itu senang-senang sahaja dapat semula antara 2 minggu ke sebulan anda membuat servis.  

yang penting anda wajib rajin berusaha. 

Risiko bisnes mobile spa ini sangat rendah berbanding bisnes spa yang memerlukan kedai dan pekerja yang memerlukan modal belasan hingga puluhan ribu ringgit. 

dengan TWB mobile spa, modal hanyalah RM1999, dan kursus separuh hari, anda dah boleh mulakan bisnes spa, semudah itu!

malahan pula, training yang kami sediakan adalah hand to hand training di lokasi yang berhampiran anda. 

Bonda berani katakan bisnes Mobile Spa antara bisnes yang sangat famous dan mendapat demand yang tinggi di pasaran!

jika dibandingkan dengan kursus spa lain, anda perlukan modal minima RM5000 untuk dapatkan beberapa ilmu spa. 

tapi dengan TWB.. anda dapat semua ini tau..

1. BINA SPA DENGAN JENAMA SENDIRI

Kami akan bantu dan ajarkan anda bagaimana untuk bina perniagaan mobile spa anda sendiri. Tidak terikat dengan orang lain dan semuanya atas nama anda. Bestkan.. andalah pemilik syarikat anda. 

2. SPA TANPA KEDAI DENGAN MODAL TERENDAH DI PASARAN!

Ini mesti ramai yang masih tidak percaya, namun percayalah, kursus TWB adalah pekej kursus mobile spa paling murah dan praktikal di Malaysia. 

Untuk membina perniagaan mobile spa melalui TWB, anda sama sekali tak perlu membuat pinjaman bank. Tak perlukan kedai, tak perlukan pekerja, tak perlu bayar apapun bil utiliti dan renovation kedai. Best kan? 

Sebab tulah berbaloi melabur dalam bisnes MOBILE SPA TANPA KEDAI yang boleh dijalankan di mana-mana saja (rumah sendiri atau rumah pelanggan) dengan kos yang sangat minimum.

Selepas training, anda akan terus dapat semua ilmu, peralatan spa dan produk yang diperlukan untuk memulakan bisnes mobile SPA TWB anda. 

3. HANDS-ON PRACTICAL TRAINING

Kursus Mobile Spa TWB semuanya hands on praktikal, Anda akan terus buat latihan semasa kursus. 

Anda akan pelajari 6 modul kursus yang sangat praktikal dan diajar secara one-to-one bersama Certified TWB Trainer yang terlatih di seluruh Malaysia. 

Tempoh masa praktikal hanya 4 jam sahaja, anda akan diberikan sijil tamat latihan .

Selepas itu, anda dah boleh terus mulakan bisnes Home And Mobile SPA atas nama anda sendiri! dah boleh buat duit tiap-tiap hari. 

Peserta diberikan sijil tamat latihan dan terus boleh mula buat duit tiap-tiap hari!

4. TRAINING DI LOKASI PILIHAN ANDA

Team TWB mempunyai rangkaian Certified TWB Trainer di seluruh Malaysia. Anda hanya perlu maklumkan lokasi anda, dan kami akan aturkan. 

Malah jika anda di luar negara, kami juga ada Certified TWB Trainer di luar negara seperti Australia, Dubai, Mesir dan Jordan. Kami akan bantu mudahkan anda. usah bimbang yea.
5. PRODUK SPA 100% SEMULAJADI, TERBUKTI SELAMAT DAN BERKESAN

Tahukah anda, ada sebahagian servis SPA di luar sana menggunakan produk kecantikan yang tiada kelulusan KKM, dan ada bahan kimia berbahaya ke atas customer mereka. Amalan tersebut sangatlah tidak bertanggungjawab dan boleh memudaratkan pelanggan dan peniagaan mobile spa anda juga kelak.

Oleh itu, di TWB, hanya produk yang selamat dan berkualiti dan diluluskan sahaja akan digunakan. di TWB kami tiada kompromi dengan produk berbahaya atau beracun. kami takkan sekali-kali mempertaruhkan kesihatan dan keselamatan pelanggan dengan menggunakan produk yang tidak diyakini akan keselamatannya.

Sebab itulah dalam Projek SPA TWB, kami hanya menggunakan produk daripada SHAKLEE. 

Kenapa SHAKLEE? 

ini adalah kerana, semua produk Shaklee telah dicipta oleh para doktor dan saintis antarabangsa, telah disahkan oleh SELAMAT oleh KKM, disahkan HALAL oleh badan yang diiktiraf JAKIM.

Tahukah anda, ada produk Shaklee yang telah dicipta sejak 100 tahun lalu, dan masih kekal digunakan oleh pengguna di seluruh dunia. Yang lebih istimewa, dengan join TWB, selain anda dapat skills menjalankan service SPA, anda juga dapat ILMU NUTRISI yang sangat penting untuk KESIHATAN DAN KECANTIKAN anda sendiri dan seisi keluarga.
Set SKINCARE YOUTH yang digunakan untuk semua pelanggan TWB
YOUTH diperbuat dari 100% tumbuhan semulajadi, bebas dari bahan kimia berbahaya dan terbukti berkesan. Yang lebih istimewa, set YOUTH ini telah diformulasi oleh saintis supaya sesuai untuk SEMUA PERINGKAT UMUR DAN SEMUA JENIS KULIT.

Jadi apabila anda buat service SPA, dah tak perlu bertukar-tukar set skincare untuk pelanggan berlainan masalah kulit. Ramai pelanggan, berpuas hati dengan produk YOUTH ni. Ada yang terus order Set YOUTH dengan Beautician TWB selepas merasai service Facial dengan YOUTH. 

Anda pun patut cuba.

6. BIMBINGAN DARI MENTOR DAN SUPPORT GROUP!

TWB menawarkan bimbingan daripada mentor yang dah terbukti berjaya dan support group (Secara Online dan Offline) kepada anda selepas training.

Kebanyakkan pusat latihan spa, tidak menyediakan khidmat sokongan selepas tamat kursus. Tetapi melalui TWB, anda bukan sahaja diberikan latihan, malah anda turut diberikan sokongan online dan offline.

Andai anda tidak pasti, ramai rakan TWB dan trainer akan membantu anda.




Pastinya berniaga dengan adanya sokongan ramai lebih baik daripada berseorangan kan? 

7. BINA KERJAYA ANDA BERSAMA TWB

Selain menjalankan servis SPA, TWB turut membimbing anda sehingga anda mampu membina rangkaian Beautician TWB anda sendiri di seluruh negara. 

takkan anda nak berniaga di level sama sahaja seumur hidupkan? Pastinya anda inginkan kerjaya dan perniagaan berkembang sehingga ke seluruh Negara mahupun hingga ke luar negara.

Anda juga boleh menjadi Trainer kepada ahli TWB yang baru, setelah anda melepasi syarat tertentu.

Jangan risau, kami akan bantu membimbing dan bina keyakinan diri anda sehingga berjaya.


TWB ni Memang lain dari yang lain.

8. PELUANG JANA PENDAPATAN DARI 6 PENJURU!

"Saya minat sangat nak bisnes, tapi saya sangat sibuk dan tiada masa nak buat service SPA pada pelanggan. Boleh ke saya join Projek TWB?"

Ada ahli TWB yang tidak punyai masa untuk buat service SPA pada pelanggan, tapi masih boleh jalankan dan jana income dengan bisnes SPA TWB. Macam mana tu?

Sebabnya, TWB menawarkan sumber PENDAPATAN DARI 6 PENJURU! 

Pendapatan dari khidmat SPA hanyalah salah satu dari 6 penjuru. Ada 5 lagi penjuru income yang lebih lumayan yang tiada di bisnes SPA lain.

Malah, dah ada ahli TWB yang konsisten jana income 5 ANGKA SETIAP BULAN hasil dari 6 penjuru income TWB. 



Inilah ilmu yang sangat mahal yang kami akan share dengan semua Beautician TWB.

Rahsia 6 penjuru income TWB hanya boleh kami kongsikan dengan anda selepas anda join kursus ini.

Kalau nak tahu, jom register sebagai TWB Beautician sekarang! 


Berminat untuk menyertai TWB Mobile Spa? boleh terus contact bonda ye seperti nombor di bawah : 

SPA MOBILE CARA MUDAH JANA PENDAPATAN, BERBALOI & MUDAH!


  • Jom tengok testimoni TWB Beautician yang dah berjaya tamatkan latihan dan terus berjaya buat duit setiap hari!








Berminat untuk menyertai TWB Mobile Spa? boleh terus contact bonda ye seperti nombor di bawah : 

BISNES SPA MOBILE PELABURAN BIJAK! CARA MUDAH JANA PENDAPATAN, BERBALOI & MUDAH!

No comments