SUPLEMEN BAHAYA!? TAK PERLU AMBIL APA-APA SUPLEMEN

PETIKAN FB Master Laila: 

Semalam lintas diwall saya kata-kata seorang doktor "tak payah makan supplement apa-apa. Bahaya kesihatan!".


Saya setuju, Ada betulnya tapi bukan 100% betul!
(Takde pula pesan suruh exercise je ke, makan organic ke, kurangkan gula ke garam ke, minyak ke fastfood ke) - off mode bebel mak nenek-

Terlalu banyak lambakan supplement dipasaran! Yang keluar jenama sendiri, mass production, kilang keluar - sticker dan botol je lain. Nak kurus cepat, nak putih cepat. Guna 6 bulan bertukar pulak jenama lain! Nanti jenama lain pulak! tahun depan lain pula.

Saya nak bagitahu Shaklee Selamat dan Berkesan!
Kalau ke Global Conference kita akan jumpa makcik pakcik atau atok nenek (umur 70an) yang jalan laju boleh bergerak macam orang muda - nenek / atuk makan #Shaklee 30 tahun, 40 tahun dan ada yang 50 tahun! Gilakan! Sebab apa mereka still consume?
Kalau tak selamat, takkkan lah nenek ni ambil suplemen Shaklee sampai 50 tahun! sekarang nenek pun dah 77 tahun tau.. sihat lagi kuat..
Tu bukti SHAKLEE BERKESAN DAN SELAMAT.

Shaklee jalankan beratus kajian keselamatan dari bahan mentah, dah jadi vitamin buat pula ujian keberkesanan!

So, Jangan sakit kepala fikir produk tu selamat ke tak. Berkesan ke tak.


PILIHLAH SHAKLEE

Nak Shaklee?
Whtsapp saya 012 585 2034


Be Simply Healthy
Konsultant Shaklee anda
Bonda Miza Nazril



0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

KENALI BONDA MIZA

KENALI BONDA MIZA
Salam, Saya Bonda Miza. Agak sibuk melayan 3 anak. Kami sekeluarga bahagia membantu ramai di luar sana menambah nilai kesihatan. Saya menyediakan panduan dan bimbingan kepada ramai wanita dan keluarga mencipta kehidupan yang lebih baik melalui perniagaan kesihatan yang bermula hanya dari rumah. Saya menjemput sesiapa jua yang ingin membina perniagaan kesihatan bersama-sama saya. Saya yakin dan percaya impian besar mampu merubah kehidupan kita kearah yang lebih baik. Langkah pertama kejayaan adalah bermula dari diri anda sendiri! Tiada yang mustahil, Selamat datang ke laman BondaMiza!

FOLLOW BONDA

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU