.fixed-whatsapp { position: fixed; bottom: 20px; right: 20px; width: 50px; height: 50px; z-index: 9999; }

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut

VIVIX SHAKLEE, ANTIOKSIDA,AWET MUDA DAN PEMULIHAN SEL SIHAT, klik sini untuk info lanjut
Kami membantu anda dan keluarga menjadi lebih sihat, awet muda dan bertenaga dengan produk kesihatan Terbaik, selamat, berkesan dan halal dari Shaklee. Kami adalah Leader Shaklee Terbaik di Malaysia. Anda Ingin dapatkan suplemen Shaklee atau Menjana Pendapatan melalui Shaklee? Hubungi bondamiza (salmiza) segera di talian 012-5852034 untuk bimbingan bisnes dan tempahan suplemen anda.

BENGKUNG TRADISIONAL ZIG ZAG & BENGKUNG ZIP IBU BERSALIN : BERBADAN GEMPAL / TERLALU KECIL? KAMI SEDIA MEMBANTU, TEMPAHAN DIBUKA!

Share:
Atas keprihatinan dengan masalah ibu. Berbadan gempal atau terlalu kecil, adakalanya sukar mendapatkan bengkung yang sesuai. Jumaat lepas, bonda ada sembang-sembang dengan kenalan baru, Kebetulan beliau membuka kedai menjual keperluan bayi di Tesco. 
Benar, kenalan bonda pun setuju yang sama, ramai pelanggan beliau turut mencari bengkung ibu, namun buat yang bersaiz gempal dan terlalu kecil sukar mendapatkan bengkung yang sepadan.  

BENGKUNG YANG DISEDIAKAN ADALAH DARIPADA MATERIAL COTTON DAN BELACU. KAINNYA BERWARNA HITAM AGAR TIDAK MUDAH KELIHATAN COMOT KESAN PEMAKAIAN HERBA DAN MINYAK


PENYELESAIAN BUAT IBU BERSAIZ GEMPAL / TERLALU KECIL : BENGKUNG IBU BERSALINMENYUSU - KAMI JAHIT UNTUK ANDA

Bonda ada penyelesaiannya. Bonda sebelum ini hanya menyediakan bengkung bersaiz besar /terlalu kecil berdasarkan tempahan sahaja, tapi jarang menyediakan 'stok ready made' untuk bengkung bersaiz 45 inci ke atas. 

Jadi untuk memenuhi keperluan ibu semua, jadi bonda turut menyediakan bengkung bersaiz istimewa kepada ibu bersaiz 45 inci lilit dan ke atas. Insyallah, jika ada rezeki, bengkung ini turut akan dipasarkan di beberapa kedai terpilih. 

Kiranya sekarang dah tak perlu risau lagi, berapa pun saiz anda, kami akan membantu menyelesaikan masalah anda. 

KEBAIKAN BERBENGKUNG IBU BERSALIN :


TEMPAHAN BENGKUNG IBU BERSALINMENYUSU.COM

bonda amat mengalu-alukan ibu-ibu yang berminat untuk membuat tempahan / belian ready made bengkung bersalinmenyusu.com ini. Bolehlah contact terus Bonda di talian 012 585 2034 (whatsapp/telegram/ sms) 

Kami di www.bondamiza.com dan bersalinmenyusu.com menyediakan bengkung istimewa ready made sehingga saiz 56 inci lilit. Malah sekiranya ibu memerlukan saiz yang lebih besar atau lebih kecil, kami sedia menerima tempahan anda. Hubungi Bonda Miza di talian 012 585 2034 untuk info lanjut. LANGKAH TEMPAHAN / BELIAN : 

Step untuk tempahan (jahit berdasarkan saiz) sila pastikan ibu telah membuat ukuran lilit pinggul terlebih dahulu dalam ukuran inci. Ukuran awal akan memudahkan proses tempahan.

WHATSAPP BONDAMIZA 012-5852034


Untuk tempahan berdasarkan saiz pelanggan (sila berikan masa sehingga 12 hari untuk jahitan dan pengeposan).

Untuk belian ready made, sila berikan masa 2 ke 5 hari bekerja. (jangka masa penghantaran adalah berdasarkan lokasi dan hari bekerja penyedia perkhidmatan POS LAJU Malaysia. 


Bonda turut menjual tungku herba ibu dan anak termasuk suplemen kesihatan Shaklee.
 

Moga info di atas memberikan manfaat buat kita semua. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa di www.bondamiza.com


feel free to share. Semoga bermanfaat.

'Be simply healthy'
Bonda Miza Nazril

INGIN DAPATKAN
  • SET HAMIL, BERSALIN & MENYUSU SHAKLEE?
  • BENGKUNG IBU PADA HARGA ISTIMEWA?
  • MENCARI TUNGKU HERBA IBU DAN ANAK?
Hubungi saya (Bonda Miza Nazril)
Sharifah Salmiza (Bonda Miza)
"Founder Of BondaMiza Millionaire"
"Founder of Empayar Wanita Sedunia"

012 585 2034 
(whatsapp/telegram/sms/call)
www.bondamiza.com
www.bersalinmenyusu.comBACAAN ARTIKEL LAIN :


Jemput baca khasiat ESP untuk penyusuan ibu di sini

No comments