DAH KETAGIH MIA JUBAH MENYUSU FEEDMILK LA PULAK!

Pernahkah kalian mendengar Jubah Menyusu Selamber Selak dengan ciri-ciri istimewa?  
Dah ketagih Mia jubah menyusu Feedmilk la pulak sekarang ni :D

Aish rugilah kalau mummy menyusu tapi belum memilik Jubah menyusu selamber selak yang akan membantu mummy menyusu dengan senang. Dengan hanya #selamberselak saja taw.. ;).. 

Hah? Selamberselak je? Macam mana tu? Jangan risau mummy, diperkenalkan Mia Jubah keluaran Feedmilk yang pastinya jubah menyusu tak nampak dada dan jubah menyusu aurat terjaga..

fuhhh legakan? Jom skrol kebawah dan kita lihat koleksi Mia Jubah yang super awesomeeee


 😀Woww tergoda tak naluri keibuan? Warna Brick Salmon sangat susah nak dapat kat luar. Cantik sangat untuk digayakan oleh mummy yang menyusu dan pasti gojes sentiasa. 


Eh jangan tutup dulu, ada lagi.. Hah macam mna dgn warna Bubly Turqoise? Awesome kan? 

Sangat sangat feminie dan pasti terserlah naluri keibuan.. tak kuat tak kuat nak tengok.. memang betul betul mengoda naluri nie.. tapi nak tengok yang lain juga

Alamak warna favourite lah pula.. Makin mneggoda nie.. psss! saya ada rahsia nie nak bagitahu mummy semua pasal Mia Jubah nie.. 

Mummy, Mia Jubah tak payah nak jaga tau, sangat-sangat ironless. Mummykan selalu rushing bila nak keluar.. nak bersiap ambil masa pula nanti.. nak siapkan anak-anak lagi.. kalau Mia Jubah, Mummy sarung je terus.. tak payah iron, terus nampak cantik dan bergaya.. .. Eh tu baru tiga colour, meh scroll lagi.. ada banyak lagi ni, jom cuci mata!

Alamak terbocor pula rahsia cirri-ciri istimewa Mia Jubah.. ^_^ untuk pengetahuan mummy, Mia Jubah ada 7 kombinasi warna yang sangat sangat meletopp.. memang sangat cantik dan elegent.. 


RAHSIA MIA JUBAH : CIRI-CIRI MIA JUBAH

Mempunyai 2 poket, nanti mummy boleh letak barang2 mummy bila nak susukan baby.. nak letak tisu, telefon, atau puting baby pun boleh.. tak payah kalut-kalut nak letak barang dalam beg bila baby nak menyusu, hah satu lagi, memang pleated design.. Ibu hamil pun boleh pakai taw. Dan direka dgn “A” cut, boleh mummy kejar anak2 nanti.. hehee









Haa macam mana mummy? Dalam gambar diatas, ada 7 kombinasi warna yang super awesome.. Pasti mummy dah tergodakan? Hehe.. Mummy boleh usha-usha juga di


Atau terus Whatsapp saya (Bonda Miza) ditalian 012 585 2034 untuk menempah mia jubah #slumber selak feedmilk anda

😀Dah ada baju raya? Boleh dapatkan Mia Jubah dan pasti bergaya di pagi raya sambil selamber selak je.. Jangan cemar hari raya mummy dengan terpaksa menyorok dalam bilik sebab nak susukan baby. #selamberselak je terus mummy, boleh makan kuih raya ramai2 dengan sanak saudara sambil menyusukan baby..






Jangan lupa whatsapp saya (Bonda Miza) ditalian 012 585 2034 untuk menempah mia jubah #slumberselak feedmilk anda.

Baiklah nanti bonda update lagi cerita best tentang koleksi mia jubah #slumberselak feedmilk ini dalam entri seterusnya ya.

Jumpa lagi!

Feedmilk authorize dealer ~ Bonda Miza

INGIN MENDAPATKAN SUPLEMEN SHAKLEE UNTUK ANDA & SEISI KELUARGA?
INGIN MENJANA PENDAPATAN 4-5 ANGKA SEBULAN DENGAN MODAL YANG RENDAH?
SILA HUBUNGI SAYA:
- See more at: http://www.bersalinmenyusu.com/2014/11/masalah-kesihatan-ibu-semasa-berpantang.html#sthash.e2oiXMKI.d



Lain-lain bahan bacaan berkaitan : 





0 comments:

Post a Comment

ENTRY POPULAR

TIP BUAT IBU HAMIL, BERSALIN & MENYUSU

FOLLOW BONDA

JEMPUT LIKE PAGE BONDA